Hirdetés

Ez a Starfield játékos már az összes elérhető bolygót felfedezte

|

Ahhoz képest, hogy 1694 planétáról van szó, nem is tartott olyan nagyon sokáig.

Hirdetés

Alig több, mint egy hónapja jött ki a Starfield (amelyről itt olvashatjátok tesztünket), de máris van valaki, aki minden egyes bolygót felderített minden fajával, és ez nem is tartott olyan sokáig, mint gondoltuk volna. A PC-n űrkalandozó DoomZero a teljes játékidő 200 órájának 90%-át töltötte bolygókat fürkészve, egészen pontosan 1694 bolygót vizsgált meg, ami gyakorlatilag az összes égitest a játékban, és csak oda nem jutott el, ahová a Starfield bugjai miatt nem lehetett.

A True Scientific Explorer. Fully Surveyed Every Planet Possible.
byu/DoomZero inStarfield

Heves fejszámolás után kijön, hogy DoomZero "mindössze" 180 órát, tehát kb. 7 és fél napot töltött el a bolygók felderítésével, egy hónapon belül 1694 helyen landolt, és szkennelt be mindent, amit csak lehetett, vagyis több mint kilenc bolygót fedezett fel óránként. Nem csak felmérte a bolygókat, de minden egyes növényt és állatot is katalogizált rajtuk. 

Hirdetés

Saját elmondása szerint a legnagyobb kihívást az állatvilág sokfélesége jelentette számára, repülő lényekkel, kis bogarakkal, meg persze az óceáni biomokban található vízi lényekkel, amelyeket csak a partra landolva lehetett egyáltalán szkennelni. 

"Egy másik dolog, amire már korán rájöttem, hogy mennyire fontos lesz az összes szkennelési képesség."

- tette hozzá. Bár néha a végtelen űr túlságosan is hatalmasnak tűnt, mégis talált valami különlegeset még a legunalmasabb holdakon is.

"Néhány kedvenc helyem olyan holdak voltak, melyek minimális erőforrással rendelkeztek, de rendkívül közel voltak a nagy bolygókhoz, és csak azokat csodálhattuk a horizonton." 

DoomZero szenvedélye és kitartása egy lenyűgöző példa arra, hogy a videojátékok milyen mélyreható élményeket nyújthatnak, ha a játékosnak megvan a saját motivációja, nyilván a fejlesztők is tanulhatnak, mit és hogyan érdemes elmélyíteni a továbbiakban. Persze nem a totálisan felesleges cipekedésről, vagy a hamburgerhajóról beszélek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)