Hirdetés

Ez a színész biztosan nem fog felbukkanni a Death Stranding 2-ben

|

Maga Hideo Kojima mondta el a rajongói kérdésekre reagálva.

Hirdetés

Hideo Kojima is beköszönt 2024 első State of Play műsorában, és rögtön két projektről is beszélt. Az egyik a Death Stranding folytatása, ami egy hosszabb, gameplay jelenetekkel tarkított bemutatót kapott, a másik pedig egy még formálódó játék, kódnevén Physint, amely egy lopakodós-kémkedős akciójáték és egyben film is lesz, de ennek fejlesztése csak a DS2 befejezése után kezdődik majd el. 

A Death Stranding 2: On the Beach viszont jövőre érkezik, és lesznek benne visszatérő arcok, mint a főszereplő, Norman Reedus, vagy éppen Léa Seydoux és Troy Baker, újoncként pedig felbukkan többek között Elle Fanning és a Mad Max: A harag útja rendezője, George Miller is. 

Biztosak lehetünk benne, hogy Kojima ismét egy sztárgárdát rántott össze, egy valakit azonban biztosan nem láthatunk majd a folytatásban az előző rész színészei közül.

Hirdetés

A rendező a Twitteren/X-en beszélt arról, hogy számos szenvedélyes üzenetet kapott rajongóktól, akik szeretnék, ha a Mads Mikkelsen által megformált Clifford "Cliff" Unger is visszatérne a folytatásban, a fejlesztő azonban nem szolgált jó hírrel a reménykedők számára: 

"Ha végigjátszottad a DS1-et, akkor meg fogod érteni. Cliff nagyon fontos és különleges szerepet játszott a Death Strandingben. Mads ezt megértette és gyönyörűen eljátszotta. Mads Cliffje örökre megmarad a Death Stranding történetében és az emlékeidben. Pont azért nem fog megjelenni a DS2-ben, mert nekünk fontos a karakter. Kérjük, értsétek meg."

Mikkelsen díjat is kapott a játékban nyújtott teljesítményéért: a 2019-es The Game Awardson ő nyerte meg a legjobb színészi alakításért járó elismerést. A színésszel jelenleg is találkozhattok a mozikban, A fattyú című filmjét múlt csütörtökön mutatták be. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)