Hirdetés

Ez a The Witcher 3: Wild Hunt mod végre elhozza a hibátlan FPS nézetet

|

Az alkotó legalábbis azt állítja, hogy kiküszöbölte a többi FPS mod hibáit, és egy teljesebb élményt garantál.

Hirdetés

Mindent megtesz azért a The Witcher 3: Wild Hunt modderközössége, hogy életben tartsa a CD Projekt RED csodálatos szerepjátékát. Az elmúlt években kaptunk teljes grafikai átdolgozástól az új tartalmakig számos fejlesztést, de az FPS nézettel még mindig voltak gondjai a közösségnek.

ExtremeDotneting új alkotása, a First Person Camera Reworked az ígéret szerint elhozza végre azt az belső nézetes játékélményt, amire egyes RPG-rajongók a kezdetek óta vágytak.

Hirdetés

A hobbifejlesztő azt állítja, hogy az FPCR kényelmesebb irányítást kínál vetélytársainál, valamint garantálja, hogy a kardvívás és Geralt számszeríjának használata is kifogástalanul működik az ő megoldásával.

Akit érdekel a mod, az letöltheti a csomagot a Nexus Mods vonatkozó aloldalán keresztül, én pedig várok tovább türelemmel arra, hogy valaki ennek a modnak a fonákját hozza össze a Cyberpunk 2077-hez.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)