Hirdetés

Ez az egy jelenet egy régi vitát döntött el a Horizon hősnője kapcsán

|

A sokakat foglalkoztató kérdést a Burning Shores kiegészítő válaszolta meg.

Hirdetés

Még csak két nap telt el a Horizon Forbidden West első kiegészítője, a Burning Shores megjelenése óta, de máris tele a net végigjátszásokkal, spoilerekben gazdag videókkal és írásokkal. Ez persze várható volt, hiszen akit nem foglaltak le a munkájával, tanulmányaival vagy egyebekkel kapcsolatos teendői, esetleg direkt szabadságot vett ki, az kényelmesen eljuthatott ennyi idő alatt a fináléig, és megleshette a befejezést. Azt a lezárást, amely egyértelmű választ adott egy, még a Horizon Zero Dawn premierje után felmerült kérdésre.

A továbbiakban spoileresek leszünk, ezért csak akkor folytasd az olvasást, ha már tudod, hogyan ér véget a Burning Shores, vagy simán csak nem zavar, ha lelövünk egy-két meglepetést.

Hirdetés

Az imént említett vita nem egyébről szól, mint hogy Aloy a saját neméhez vonzódik-e vagy sem. Ezt a kérdést tisztázta egyszer s mindenkorra a Burning Shores DLC, amelyben hősnőnk új társra lel a Quen törzshöz tartozó Sekya személyében, kivel közösen fedezik fel mindazt, ami Los Angelesből megmaradt. Kettejük megismerkedéséből és közösen megélt kalandjaiból már láthattunk is pár pillanatot a launch trailerben. Ez a kötelék az idő és a történet előrehaladtával egyre szorosabbá válik közöttük, mígnem barátságból átfordul valami komolyabbá.

Arról viszont nekünk kell döntenünk a végén, hogy gátat szabunk-e a feltörni készülő érzelmeknek, vagy épp ellenkezőleg, engedjük szárba szökkenni a bimbódzó szerelmet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)