Hirdetés

Ez is eljött: már meztelenre vetkőztetheted a Street Fighter 6 női bunyósait, sőt a férfiakat is, ha nagyon akarod

|

Minden részletet és féltve őrzött titkot megmutatnak a Capcom verekedős játékához készült nude modok.

Hirdetés

Egyáltalán nem új keletű hóbort a játékkarakterek ruháinak leszaggatása, már akkor is találkozhattunk hasonszőrű rajongói alkotásokkal, amikor Lara Croft teljes karaktermodellje kevesebb poligonból állt, mint a kisujja a 2018-as Shadow of the Tomb Raiderben. Ennek tükrében pedig nem az volt a kérdés, hogy rávetheti-e majd magát a Street Fighter 6 közössége az első nude modra, hanem az, hogy mikor jön el ez a dicsőséges pillanat.

Ami azt illeti, nem is kellett rá sokat várni, mert rögvest a megjelenés utáni napokban elárasztották a  NexusMods oldalát az olyan modok, amelyek megtekintése nem ajánlott munkahelyen, sem iskolában, könyvbárban vagy bármilyen nyilvános helyen, használatukat pedig feltétlenül meg kell előznie a Fluffy Mod Manager telepítésének.

Hirdetés

Az alkotók dolgát megkönnyítette, hogy a Capcom verekedős játéka ugyanarra a motorra (RE Engine) épül, mint az utóbbi évek Resident Evil epizódjai, és hogy, hogy nem, pont a közelmúltban a Resident Evil 4 remake nude modja is elkészült. Egyelőre Chun-Li, Lily,  Manon és Yuri idomain legeltethetik a szemüket a PC-s játékosok, a férfiak közül pedig Blanka, Honda és Zangief mondott nemet a társadalmi konvenciókra és szabadult meg minden ruhadarabjától. A többiek csak részben dobták le a textilt, de gyanítjuk, hogy ami késik, az nem múlik.

Aki szeretné, az ezen a linken elérhető YouTube-videóban szemügyre veheti a modkészítők keze munkájának eredményét, mi inkább eltekintenénk a beágyazásától.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)