Hirdetés

Ez lehet a Skull and Bones végleges megjelenési dátuma

|

Feltéve persze, hogy a Ubisoft nem halasztja el hetedjére is a premiert.

Hirdetés

Habár egy játék elhalasztása elvben kevesebb nyűggel járhat, mint amennyi pluszmunkát egy elsietett megjelenés okoz (lásd: No Man's Sky, Cyberpunk 2077), az azzal járó presztízsveszteségről nem is szólva, a fejlesztési idő meghosszabbítása önmagában még nem garancia arra, hogy a végeredmény a vásárlók megelégedésére szolgál majd. Elég, ha csak a több alkalommal is elcsúsztatott The Lord of the Rings: Gollumra, vagy a The Settlers: A New Alliesra gondolunk.

A telepesek reméltnél haloványabb visszatéréséhez hasonlóan a Ubisoft bábáskodik immáron tíz hosszú esztendeje a Skull and Bones felett, amely volt már az Assassin's Creed IV: Black Flag kiegészítője, majd MMO spin-offja is Black Flag Infinite néven, mielőtt önálló alkotássá formálták volna a Ubisoft Singapore műhelyében.

Hirdetés

De még ezt követően is többször irányt (és akkor már műfajt is) váltott a Ubisoftnak rengeteg pénzébe kerülő projekt, amit a kiadó se lenyelni, se kiköpni nem tudott (arról, hogy miért nem kaszálhatta el, vagy adhatta át másik stúdiónak, ebben a cikkben írtunk), ám most már úgy fest, hogy lassan tényleg révbe ér, mivel a legutóbbi halasztást követően felröppent egy új dátum. Ezt egyelőre még nem erősítették meg hivatalosan, elképzelhető, hogy a The Game Awardsig akar várni vele a Ubisoft. Mindenesetre, ha helyesek az Insider Gaming értesülései, akkor 2024. február 16-án vitorlát bonthatunk, hogy meghódítsuk az Indiai-óceánt.

A portálnak súgó források szerint az 59,99 eurós sztenderd változat helyett választhatjuk majd akár a 15-20 euróval drágábbra saccolt prémium kiadást, amellyel három napnyi előnyt vásárolunk magunknak a többi játékossal szemben, tehát már február 13-án nekiláthatunk a fosztogatásnak és a vagyon harácsolásának.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)