Hirdetés

Ez lehet a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenési dátuma

|

Közeleg a gamescom, de már idő előtt szivárognak izgalmas infók.

Hirdetés

E3 ugyan nem volt idén, ám a kölni gamescomot, a világ legnagyobb videojátékos kiállítását 2023-ban is megtartják, és készülhetünk arra, hogy sok kiadó, fejlesztőcsapat fog érdekeseket mondani nem csak az augusztus 22-én este 19:00-kor kezdődő Opening Night Live, de a rendezvény egésze során.

Ott lesz a GSC Game World is az orosz-ukrán háború miatt elhalasztott S.T.A.L.K.E.R. 2-vel, és ha minden jól megy, megjelenési dátumot is tűznek majd hozzá.

Hirdetés

A Plaion kiadó weboldalán, a játék adatlapján jelent meg egy dátum, ami placeholder is lehet, viszont mivel korábban más szerepelt ott, nem lett volna szükséges átírni. Míg sokáig csak annyit írtak, a megjelenés 2023. december 31-ére várható (ami pusztán annyit jelent valójában, hogy 2023 során jön a játék), most már a 2023. december 1-jei dátum van feltüntetve.

Mint azt az alábbi poszt írója is megjegyzi, több dátum is kiszivárgott már a bejelentés előtt a Plaion (korábban Koch Media) boltján keresztül, ezt is felírhatjuk ceruzával.

Jelen állás szerint a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl PC-re és Xbox Series konzolokra fog megjelenni, és az első pillanattól fogva elérhető lesz a Game Passban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)