Hirdetés

Ez lehet a The Witcher 3: Wild Hunt legjobb FPS modja

|

Ha egy új nézőpontból szeretnétek végigjátszani, a The Witcher 3: Wild Huntot, akkor a következő megoldást javasoljuk.

Hirdetés

Nem a mostani az első alakalom, hogy előkerült egy ígéretes The Witcher 3: Wild Hunt FPS mod. Érthető, hogy a játék rajongói nagyon szeretnék belsőnézetből is átélni Geralt kalandjait, és szerencséjükre a 2015-ös megjelenés óta modderek seregei igyekeznek valóra váltani ezt a kívánságot. Azonban míg az FPS modok többsége vagy kényelmetlen vagy bizonyos helyzetekben teljesen használhatatlan, a Gervant First Person mod egy elegáns trükkel mindent megold.

A Crthdr nevű alkotó munkája tökéletesen beleültet minket Geralt szerepébe, és még a harcokat is hibátlanul alakítja át a teljes beleélés kedvéért. Lehet azonban bármennyire alapos egy modder, ha az eredeti játék dizájnerei olyan harcokat és jeleneteket építettek, amelyekben a belsőnézet egyszerűen nem működik.

Hirdetés

Ha úgy találnánk, hogy az opcionális kameranézet inkább hátráltat, akkor a Gervant First Person modot egy gombnyomással ki tudjuk kapcsolni, és a játék rögvest visszaáll az eredeti, külső nézetébe. Crthdr pillanatnyilag azon dolgozik, hogy az átvezetőket is FPS nézetűre alakítsa, ezért érdemes lesz a továbbiakban szemmel tartani a projektet. Akit érdekel a mod, az itt letöltheti a szükséges fájlokat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)