Hirdetés

Ez lenne a fizetős Modern Warfare 2?

|

Bizonyíték erejű lehet a következő ingame felvétel.

Hirdetés

Beszéltünk róla sokszor már, ahogy Patcher jósunk is megmondta nem olyan régen: lehet nem lesz ingyen a Modern Warfare 2 multija.

Nem akarjuk elkiabálni, de a most feltűnt ingame videóban eme baljós előjelek látszanak. Az Xbox 360-on rögzített felvételt a készítője úgy kommentálta, hogy épp egy barátjához próbált volna csatlakozni online, mikor a videón látható ablak ugrott föl. A fejlécben és a dobozban ott virít a Modern Warfare 2 Membership felirat, és szorosan mögöttük ott kínálkozik a lehetőség, hogy MS pontjaink révén „előfizessünk" a játék multijára. Maga a készítő sem érti, hogyan jelent ez meg neki, viszont amíg nem tudjuk ennek az okát, addig ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket. A nagyobb orgánumok már keresik az Activisiont az üggyel kapcsolatban. Várjuk meg annak válaszát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)