Hirdetés

Ez lenne az EA Sports FC 24 megjelenési dátuma?

|

Nem lehet már messze a FIFA sorozat utódjának részletes leleplezése.

Hirdetés

Mint azt bizonyára már sokan tudják, az Electronic Arts és a FIFA együttműködése véget ért, így a kiadó legendás sportjáték-szériája az idei évtől EA Sports FC néven folytatódik. Remélhetőleg a névváltás szemmel látható technikai újításokkal is jár majd, mert bár a focijátékok még mindig eszméletlen mértékben fogynak, volna min fejleszteni, javítani.

A mindig megbízható szivárogtató, billbil-kun árulta el, hogy mikor érkezik az EA Sports FC 24, és milyen előnyt kap, aki az Ultimate változatra fizet be.

Hirdetés

Ha igazat állít, szeptember 29-étől játszhatunk majd vele, de az Ultimate-et választók egy héttel korábban, szeptember 22-én már a pályára léphetnek. Az EA Play előfizetői szokás szerint 10 órát játszhatnak majd további költségek nélkül.

Friss fejlemény, hogy mint az az alábbi, a La Liga eseményén megvillantott képen látható, a labdabirtoklás arányát a játék új módon fogja jelezni. Az EA Sports a La Liga egyik szponzora lett.

Az EA Sports FC 24 teljes leleplezése még ebben a hónapban megtörténhet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)