Hirdetés

Ez nem volt hosszú életű: hamarosan lelövik a Warhaven szervereit

|

Úgy tűnik, hogy a Nexon szolgáltatásalapú alkotása nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Hirdetés

Még 2023 szeptemberében, korai hozzáféréses játékként indult útnak a Nexon live service rendszerű, ingyenesen játszható, középkori környezetbe helyezett, kaszabolós multiplayer játéka, a Warhaven, amitől azonban most rövidesen búcsúznunk kell. Alig négy hónappal a globális early access rajtja után a kiadó bejelentette, hogy áprilisban végleg lelövi a játék szervereit.

A csapat a játék Steam-oldalán, egy közleményben számolt be a erről, és egyúttal a közösség tudtára adta, hogy a Warhavenen belüli battle passek értékesítésének már most vége. A leállás menetéről a későbbiekben kapnak majd a játékosok részletesebb tájékoztatást.

Hirdetés

"Nehéz szívvel jelentjük be, hogy a Warhaven élő szolgáltatásait befejezzük."

Kezdték a közleményt, melyben azt írták:

"Rengeteg energiát fektettünk abba, hogy egy olyan játékot hozzunk létre, amelyet hosszú időn át lehet dédelgetni és élvezni. Sajnálatos módon azonban 2024. április 5-étől őszinte búcsút kell vennünk. Elnézést kérünk, amiért nem tudtunk jobb hírekkel szolgálni."

Majd úgy folytatták:

"Minden hiányossága ellenére, szívünkben mélyen megőrizzük azt a szeretetet és támogatást, amelyet a Warhaven felé tanúsítottatok. Köszönjük, hogy részesei voltatok a Warhaven utazásának."

Az első alfa tesztre egyébként még 2021-ben került sor, a tervek szerint a játék pedig valamikor idén lépett volna ki a korai hozzáféréses fázisából, ráadásul időközben még a konzolokra is beígérték, hogy leszállítják az élményt, de persze a leállással természetesen ennek is befellegzett. A Nexon teljes közleményét itt olvashatjátok a búcsúval kapcsolatban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)