Hirdetés

Ez tényleg röhejes: már lassan meg kellene jelennie, de még sehol nincs Steamen a The Day Before

|

Feltűnően nagy a hallgatás a botrányos túlélőjáték körül, de ki van ezen meglepve az eddigiek fényében?

Hirdetés

A játékok világában cseppet sem ritka, hogy egy cím többször is halasztásra kerül, akár évekre az úgynevezett fejlesztői pokolban ragadva, ahonnan sajnos nem mindig van kiút. Iskolapéldája ennek a 2021-ben leleplezett The Day Before, amelynek eredetileg tavaly nyáron kellett volna megjelennie, ám végül kétszer is elhalasztották, így most éppen november 10-re van beígérve a rajtja.

A Fntastic által kalapált többjátékos posztapokaliptikus túlélősdi fejlesztését a kezdetek óta botrányok kísérik, például a túl nagyra törő, aztán látványosan visszanyesett kezdeti ígéretek miatt, de az sem aratott osztatlan tetszést a nyilvánosságban, hogy a csapat ingyen dolgoztatott "önkéntesekkel" igyekezett csökkenteni a a saját terheit.

Hirdetés

A hab a tortán az volt, amikor a The Day Before-t februárban törölték a Steamről, miután kiderült, hogy egy 2010-ben megjelent naptár-alkalmazás már levédette a nevét. A Fntastic áprilisban azt ígérte, hogy a játék visszatér, és a november 10-i dátumot is tartani fogják, ám mindössze 13 nappal a rajt előtt a The Day Before-nak továbbra sincs nyoma a Steamen, és feltűnően nagy a hallgatás az egész projekt körül.

A fejlesztők ugyanis utoljára augusztus elején hallattak magukról, amikor egy játékbeli autóról készült képet posztolva ismét megerősítették a megjelenési dátumot, és "az év legjobb túlélő-élményét" ígérték a továbbra is reménykedő híveknek.  A síri csend alapján azonban mi egy fillérrel sem fogadnánk rá, hogy november 10-én tényleg belevághatunk a zombiaprítástba, amibe már valószínűleg azok sem hisznek, akik az eredeti bejelentéskor a Steam legtöbbször kívánságlistára pakolt címévé tették a The Day Before-t.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)