Hirdetés

Ez történik akkor, ha 1 millió kilogrammnak megfelelő súlyt cipelünk magunkkal a Starfieldben

|

Egy kíváncsi játékos kipróbálta, így már neked nem kell.

Hirdetés

Továbbra is tart a Starfield-láz, bár nagy figyelem helyeződik a 2.0-s frissítés és a hamarosan érkező Phantom Liberty DLC miatt a Cyberpunk 2077-re is, viszont azok, akiket beszippantott a több száz bolygó felfedezése, igen nehezen engedik el a Bethesda űr-kalandját.

A játékhoz egyébként már több egészen izgalmas és megannyi teljesen elborult mod érkezett, amelyről már korábban is beszámoltunk nektek. Nem mellesleg a Bethesda saját motorjának, a Creation Engine-nek hála a hétköznapibb játékosok is könnyen kísérletezhetnek és próbálhatnak ki számos érdekességet, viszonylag egyszerűbb parancsok mentén.

Hirdetés

Természetesen sokaknak aranybánya ez, nem beszélve azokról a redditezőkről, akik büszkén számolnak be a platformon a legújabb agymenéseikről és kísérleteikről. A legutóbb például az egyik felhasználó kipróbálta, hogy mi történik akkor, ha 1 millió kilogrammnyi súlyt pakol az inventoryjába. A kísérlet abból a gondolatiságból merítkezett, miszerint rengeteg játékosnak problémát jelent az, hogy csak korlátozott mennyiségű súlyt tudnak hordozni magukkal, és gyakorta kényszerülnek a raktáruk ürítésére.

Ahhoz, hogy ezt megtegyék, vissza kell térniük a hajójukhoz, ahol aztán lepakolhatják a megszerzett zsákmányokat, teret adva az újaknak. Természetesen a hajó raktára is véges, így néhány játékos ezt úgy orvosolta, hogy már-már komikusan nagy járműveket épített, amelyek akár több százezer kilogramm elraktározására is képesek, viszont ezek megépítése komoly költségekkel jár. A másik opció a felhalmozott inventory ürítésére a főbb központok egyikének meglátogatása, azonban ez is egy időigényes manőver lehet.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Természetesen részleges megoldásként szolgálhatnak bizonyos perkek is, amelyekkel bővíthetjük kapacitásunkat, de még így is erősen korlátozva vagyunk. A tömegmérőnknek az ajánlott hordozási súlyon túli töltése ráadásul nem csak az oxigént szívja el sokkal gyorsabban, hanem akár fizikai sebzést is okozhat akkor, ha túl sok szén-dioxid halmozódik fel a szervezetünkben. Ezt mutatja be az egyik Reddit felhasználó is, akinél láthatjuk, hogy a milliós súllyal már néhány lépés megtétele is komoly sérülésekkel jár.

For those wandering how fast your O2 and health will drain with 1M Kilogram.
byu/BountyKraken inStarfield

Minden bizonnyal számos hasonló kísérletet láthatunk majd a továbbiakban, ugyanis az idő előrehaladtával egyre több érdekes felfedezést tesznek a játékosok, amik tovább szélesítik ezen lehetőségek tárházát. Természetesen a Bethesdának van még mit javítania, de úgy tűnik, hallgatnak a felhasználói visszajelzésekre, így remélhetőleg idővel a raktárunk kipucolása is egy gyorsabb művelet lesz majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)