Hirdetés

Ez volt az a 30 milliárdos üzlet, ami miatt lekapcsolták a Diablo IV kereskedelmét

|

Egy fiók ugyan csak 9,9 milliárd aranyat tud cipelni, de mi akadályoz meg abban, hogy összehívd a családot?

Hirdetés

Azzal mostanra már mindenki tisztában van, hogy a Blizzard átmenetileg felfüggesztette a Diablo IV -ben a játékosok közötti kereskedelmet, de azzal már kevesebben, hogy miért került ere sor. Az egész azzal kezdődött, hogy az emberek rátaláltak egy hibára, ami lehetővé tette az aranymennyiségük megduplázását. Amikor az aranykereskedők ezt kiszagolták, azonnal elkezdték a raktáraik feltöltését, beindították az üzleti csatornáikat és az egekig emelték a játékosok aranytartalékait.

Így történhetett meg az eset, amikor Jeppe-O számszeríja egy Discord szerver piacán végezte, ahol aztán szinte azonnal könnyfakasztó összegek kezdtek röpködni. A licit 150 milliónál tartott, de gyorsan eljutott 1,5 milliárdig, amikor is becsatlakoztak az aranykereskedők kuncsaftjai. Egy érdeklődő gyorsan 5 milliárdot csapott le az asztalra, majd "Poor Guy" 9,9 milliárdot kínált.

Hirdetés

A 9,9 milliárd azért fontos, mert ennyi a legnagyobb összeg, amit egy Diablo IV fiók tulajdonosa magánál tarthat. Aztán jött egy Sin nevű alak, aki 12 milliárdot kínált.

"Az árus nem vehet át 12 milliárdot. Annak kellene kapnia, aki először felajánlotta a 10-et. Ha többet akar, akkor én felteszek 20 milliárdot."

- érkezett Poor Guy reakciója, amire Sin azzal vágott vissza, hogy egy haverja majd megoldja a többletet és addig megyek fel, amíg csak kell. Poor Guy nem adta fel, és tett egy visszautasíthatatlan ajánlatot: 20 milliárd arany és bármilyen tárgy, amit csak a kereskedő akar, vagy 30 milliárd arany. Jeppe-O (és két barátja) végül elsétáltak a 30 milliárddal.

A slusszpoén? Mindez a szezonális szerveren történt. A Season 1 végeztével Poor Guy szép új számszeríja a kukába kerül, és Jeppe-O pont olyan csóró lesz, mint mi mindannyian.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)