Hirdetés

Ez zúzós lesz: a heavy metal veszi át az uralmat a Wargaming játékaiban

|

A Megadeth-szel együttműködve búcsúztatja a Wargaming a nyarat.

Hirdetés

Idén ünnepli fennállása 25. évfordulóját a World of Tanks, a World of Warplanes és a World of Warships, illetve az iménti trojka konzolos és mobilos iterációi mögött álló Wargaming. A vállalat online játékai nem csak a rendszeresen adagolt tartalmaknak és új funkcióknak köszönhetik népszerűségüket, hanem annak is, hogy gyakoriak a különféle játékbeli események formájában alakot öltő együttműködések híres márkákkal (Terminator, Warhammer 40,000) és híres emberekkel (Arnold Schwarzeneggel, Milla Jovovich).

Most egy újabb kollaborációt jelentett be a Wargaming, ami a heavy metal jegyében zajlik, a cég összeállt a Megadeth-szel, hogy felrázza négy játéka, a World of Tanks Modern Armor, a World of Tanks Blitz, a World of Warships, valamint a World of Warships: Legends közösségét.

Hirdetés

Az 1983-ban alapított Grammy-díjas banda alapítója és frontembere, Dave Mustain, a jelenlegi tagok, James Lomenzo, Dirk Verbeuren és Kiko Loureiro, valamint a 3D-ben megalkotott és szinkronhangot is kapott kabalafigura, Vic Rattlehead augusztus 28-ától veszik birtokba a fent említett játékokat a Metal Fest esemény keretében.

A buli a PC-s World of Warshipsben indul, ahol szeptember 13-áig különleges missziókat teljesíthetnek a játékosok, hogy egy különleges felvarró mellett exkluzív kapitányokat szerezzenek meg, köztük Dave Mustaine-t és Vick Rattleheadet. Aki pedig az alkalmat kihasználva lecsap az All Megadeth Stuff bundle-re, az ajándékba megkapja a Rattlehead cirkálót, melynek festését a Rust in Peace album borítója ihlette. Ha ezzel a hajóval játszunk, akkor a háttérzenénk a Tornado of Souls című szám lesz.

Ugyanekkor kezdődik, de október 2-áig tart a World of Warships Legends társeseménye, amelyben a játékosok megkapják a Rattlehead cirkálót, amit használva a kapitányuk magára öltheti Dave vagy Vic alakját. Tematikus felvarrót és zászlót is szerezhetnek.

Egy nappal később, augusztus 29-én a konzolos World of Tanks Modern Armor játékosai is csatlakozhatnak. Nekik szeptember 25-éig van idejük kihívásokat teljesíteni Megadeth-es jutalmakért. Két új páncélos is debütál, amelyek festését a Peace Sells…but Who's Buying?, valamint a The Sick, The Dying… and the Dead! albumok inspirálták. Vick Rattlehead 3D-s, a többiek 2D-s parancsnokként jelennek meg, a garázsban pedig a Soldier On! és  Peace Sells számok dübörögnek.

Akinek inkább a World of Tanks Blitz jön be, annak az augusztus 29-étől szeptember 3-áig tartó időszakra érdemes készülnie. Dedikált küldetésből, statikus és animált álcafestésekből, egyedi skinből (ezeket értelemszerűen Megadeth albumok ihlették), és Dave Mustaine gitárjának a hangárt díszítő másolatából áll a felhozatal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)