Hirdetés

Ezek a Call of Duty: Modern Warfare II tartalmak csak PlayStationön lesznek elérhetők

|

Az Activision és a Sony partnersége a Call of Duty kapcsán a Modern Warfare II és Warzone 2.0 alatt is kitart.

Hirdetés

Tegnap a Call of Duty NEXT eseményen közelebbről is szemügyre vehettük a Call of Duty: Modern Warfare II többjátékos részét és végre láthattuk mozgás közben az alaposan felrázott Warzone élményt is, ami egyszerűen csak Warzone 2.0-ként jelenik majd meg. Kevesebb szó esett az exkluzív tartalmakról, pedig ilyeneket idén is élvezhetnek a PlayStationös játékosok.

Hirdetés

A helyzetet pikánssá teszi, hogy még mindig a Sony konzolján játszók örülhetnek az egyedi kontnetnek, hiszen folyamatban van a teljes ABK felvásárlása, de ne felejtsük el, hogy változatlanul életben van a korábbi megállapodás az Activison és a Sony között, így néhány apróság kizárólag PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön lesz elérhető. Legalábbis átmenetileg.

A PlayStation tulajdonosok megkapják a Hiro "Oni" Watanabe névre hallgató operátort, továbbá egy magas rangú blueprintet is. A fegyver és a karakter is egy évig lesz exkluzív, tehát csak 2023. október 27. után lehet majd behúzni őket PC-n és Xboxon, és mivel tudomásunk szerint jövőre nem bővül új résszel a sorozat, így lesz még ideje a másik két tábornak is használni ezeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)