Hirdetés

Ezek a Diablo IV legritkább tárgyai, így szerezheted meg őket

|

A képlet nem bonyolult, de reméljük, hogy erős kezeitek vannak: rengeteg klikkelgetés vár rátok.

Hirdetés

A Diablo IV-ben rengeteg nagyon erős felszerelés van, de Adam Jacksonnak, a kasztokért felelős dizájnernek köszönhetően már tudjuk, hogy melyek ezek között a legritkábbak. Az értékes cuccok tömegeiből kiemelkedik két sisak, egy gyűrű, egy amulett, egy egykezes kard, és egy kétkezes kard. Mind a hat fixen 820-as Item Powerrel rendelkezik, ami a Diablo IV rajongóinak már fel fogja emelni a szemöldökeit. Nagyon ritka, hogy egy tárgy eléri ezt a szintet ebben a játékban.

Ahhoz, hogy levadászhasd ezeket, először is szükséged lesz egy erős karakterre. A lenti képeken látható cuccokat ugyanis minimum 85-ös szintű szörnyek dobhatják csak, kivéve a ládákat, de ládákból is valószínűleg csak azok fogják felköpni ezeket, melyeket éppen egy Helltide esemény során vagy Nightmare Dungeon alatt találunk.

Hirdetés

Aki ezeket a kincseket keresi az ne is próbálkozzon a kutatással World Tier IV alatt, kizárólag a jelenlegi legdurvább nehézségi fokozaton játszva van esély arra, hogy tényleg találkozni is fogtok velük. Különösen erős felszerelésekről van szó egyébként, a sisak például +4-et ad minden skilletekre. 

Szóval elméletben nem nehéz megszerezni ezeket: pörgeted a dungeonöket, a Helltide-okat a megfelelő szinten és nehézségi fokozaton, aztán majd egyszer kiesnek. Fontos megjegyezni azonban, hogy ezek a ritka tárgyak tényleg ritkák. Ne öljetek bele egyhuzamban elképesztő órákat a grindba, azt remélve, hogyha eleget klikkelgettek akkor egy nap alatt meglesz. Jó eséllyel hetekig tarthat kiszedni ezeket, ha nem hónapokig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)