Hirdetés

Ezek a játékok érkeznek a Game Passbe márciusban

|

Megvillantotta a Microsoft a márciusi újdonságok következő hullámát.

Hirdetés

2023-ban valamelyest átalakult annak a menetrendje, ahogy a Microsoft az egymással jelentős átfedésben lévő Xbox Game Pass és PC Game Pass szolgáltatás szolgáltatásokba érkező játékokról, valamint az azokból távozó címekről tájékoztatja a nagyérdeműt. A korábban fixen hóeleji és hó közepi bejelentésekhez képest némi csúszással kapjuk meg az információkat. Ennek köszönhető, hogy a március eleji felhozatalról már február második felében tudomást szereztünk.

Március első napjaiban az F1 22-re, valamint a Wo Long: Fallen Dinasty című soulslike-ra csaphattak le az előfizetők, de még nem ürítette ki teljesen a Microsoft a meglepetésekkel teli puttonyát.

Hirdetés

Xbox Game Pass újdonságok

Március 7.

  • Guilty Gear -Strive- - PC, konzol, felhő

Március 9.

  • Dead Space 2 (EA Play) - felhő
  • Dead Space 3 (EA Play) - felhő

Március 14.

  • Valheim (Game Preview) - konzol

Március 16.

  • Sid Meier's Civilization VI - PC, konzol, felhő

Március 21.

  • Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - The Prince's Edition - PC, konzol
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezzel párhuzamosan a Microsoft nem mulasztotta el emlékeztetni az érdeklődőket, hogy már elérhető két szolgáltatásalapú játék aktuális frissítése: a Fallout 76: Mutation Invasion, a No Man's Sky: Fractal Update, valamint szintén ma élesedik a Halo Infinite Season 3: Echoes Within, amit március 16-án követ a Sea of Thieves: The Forts of Fortune. Utóbbit március 20-án megfejeli még a Rare és a Microsoft egy ötödik évfordulós ünnepséggel.

Ami az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetéssel rendelkezők bónuszait illeti, március 9-ig behúzható a Madden NFL 23: EA Play Supercharge Pack, valamint már elérhetők a Halo Infinite: Corrupted Assault Rifle Bundle, az F1 22: Champions Content Bundle és a The Sims 4: Sleepover Sleepwear Set csomagok.

Szokás szerint most is távozik pár cím a katalógusból, róluk itt írtunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)