Hirdetés

Ezek a játékok kerülnek ki a Game Pass felhozatalából szeptember végén

|

Még van időtök bepótolni őket a Game Pass előfizetőiként - és akad, amit érdemes

Hirdetés

Egy új statisztika alapján nagyon pörög az Xbox Game Pass, ami annak is köszönhető, hogy a Microsoft havonta kétszer frissíti a kínálatot: folyamatosan jönnek új címek (legutóbb többek között a Starfield érkezett, de ma jön a Lies of P is), és kerülnek ki régebbiek is. Ez utóbbiakról szerencsére mindig időben szól a szolgáltatás, így van idő végigjátszani azt, ami kimaradt, vagy ha nincs, 20 százalékkal olcsóbban beszerezhetjük, és akkor örökre megtarthatjuk az adott játékot. 

Szeptember 15-én olyan címektől kellett búcsút venniük az előfizetőknek, mint az Aragami 2, a Metal Hellsinger és a Sid Meier's Civilization 6, és szeptember végén is el kell köszönnünk néhánytól. 

Hirdetés

Az Xbox app megmutatta, hogy mik azok a játékok, amik távoznak a szolgáltatásból. Szeptember 30. után az előfizetők már nem fognak tudni játszani a Devolver Digital különleges vadnyugati akció-RPG-jével, a Weird Westtel, a klasszikus Doomra hajazó Prodeusszal és a People Can Fly kooperatív lövöldéjével, az Outridersszel sem, hogy kiemeljük a legismertebbeket, de íme a teljes lista: 

  • Weird West (konzol, PC)
  • Moonscars (konzol, PC)
  • Outriders (konzol, PC)
  • Prodeus (konzol, PC)
  • Beacon Pines (konzol, PC)
  • Despot's Game (konzol, PC)
  • Shenzhen I/O (PC)
  • Last Call BBS (PC)

Egyébként ha kimaradt volna, elrajtolt pár napja az Xbox Live Goldot felváltó GP-csomag, a Game Pass Core, amely 36 játékot foglal magába, és évente kétszer ezt is frissíti majd a Microsoft. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)