Hirdetés

Ezek a játékok távoznak a Game Pass kínálatából júniusban

|

Több cím is hamarosan kikerül a szolgáltatás katalógusából.

Hirdetés

Júniusban ismét számos nagyszerű címmel bővült az Xbox Game Pass kínálata, amik közül a legtöbben valószínűleg a Frictional Games gondozásában készülő túlélő horror játéknak a folytatását, az Amnesia: The Bunkert várták a legjobban. Ezt egyébként egy speedrunnernek nem több, mint másfél perc alatt sikerült végigtolnia.

Azonban egyszer minden jónak vége szakad, és így június végéhez közeledve eljött az idő, hogy szót ejtsünk azokról a címekről is, amik várhatóan a hónap végével távoznak a zöldek előfizetéses szolgáltatásából. Úgy néz ki, jelenleg hat játéktól kell könnyes búcsút vennünk.

Hirdetés

A játékok, amelyek hamarosan távoznak a könyvtárból a következők lesznek jelen állás szerint:

  • OMORI
  • Olija
  • Road 69
  • Empire of Sin
  • Matchpoint - Tennis Championships
  • DJMAX RESPECT V

Bár azt, hogy mikor is hagyják el a fenti címek a szolgáltatást egyelőre pontosan még nem tudni, de jelenleg az Xbox Game Pass 'Hamarosan kilépő' kategóriájában láthatjuk őket, így feltételezhetjük, hogy jelen cikk írásakor még nagyjából 2 hetetek van arra, hogy rápróbáljatok a fent felsorolt címekre, ha eddig esetleg még nem tettétek volna.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)