Hirdetés

Ezek a képek nem egy valódi asztalosműhelyben készültek, tényleg erre képes az Unreal Engine 5

|

Valaki bemutatta, hogy milyen környezeteket lehet megalkotni az Unreal Engine friss változatával. A végeredmény önmagáért beszél.

Hirdetés

Korábban láthattuk már, hogy mire képes az Unreal Engine 5, és úgy tűnik, hogy lassan, de biztosan kezd is elterjedni az Epic Games új generációs látvány létrehozására tervezett, hiszen jelen állás szerint például a The Witcher széria következő része is erre fog épülni. Arra érteleszerűen még várnunk kell egy kicsit, hogy olyan széles körben használják majd, mint az elődjét, de addig is, amikor lehetőségünk nyílik rá, érdemes megcsodálni, mit lehet kihozni az Epic üdvöskéjéből.

A The Outsiders csapatát erősítő Daniel Martinger a saját ArtStation-oldalán mutatott be nekünk egy virtuális asztalosműhelyt, amit az Unreal Engine 5 segítségével hoztak létre. A mutatós környezet szinte a legapróbb részletekig fotorealisztikus látványt nyújt, így ha valaki nem tudja, hogy valójában egy videojátékos motornak köszönhető az eredmény, akkor valószínűleg simán elhinné, hogy ezek valódi fényképek.

Hirdetés

Azért azt meg kell jegyezni, hogy valódi, működő játékokban jó eséllyel nem mostanában fogunk ehhez hasonló grafikával találkozni, de lehet, hogy néhány ügyesebb csapatnak sikerül majd megközelítenie ezt a szintet is.

A képek mellett egyébként van egy videó is, aminek hála "mozgás közben" is megcsodálható a path tracinggel fűszerezett alkotás.

Érdemes tehát várni az Unreal Engine 5-tel készülő játékokat, de azért ajánlott figyelemmel követni a Unity motort is, ami szintén okozhat még meglepetéseket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)