Hirdetés

Ezek a megtörtént események tökéletes mellékküldetések lehetnének a GTA VI-ban

|

A Rockstar Games nem csinál titkot abból, hogy Floridából merít ihletet Leonida megalkotásához, a helyi szürreális események pedig kiváló táptalajt jelentenek a missziók számára.

Hirdetés

December 5-én érkezett meg a Grand Theft Auto VI első trailere, amelyből rengeteg minden kiderült, és a fiktív közösségi médiás jeleneteknek köszönhetően abból is ízelítőt kaphattunk, hogy milyen őrültségekre számíthatunk majd a játék fiktív helyszínén, Leonidában barangolva. A mozgó autó tetején twerkelő nő, a meztelenül kertészkedő férfi, a két kalapáccsal a videósra támadó középkorú nő vagy a "floridai Joker" mind valóban megtörtént eset, utóbbi ráadásul milliókat követel a Rockstar Gamestől, mert úgy érzi, hogy beletették őt a játék előzetesébe. 

Ebből is látszik, hogy a fejlesztőcsapat nagy kanállal merített Florida mindennapjaiból, és van is miből, ugyanis számos vad incidensről számoltak már be a helyi újságok szalagcímei.

Hirdetés

A GameRant össze is szedett öt olyan hírt, amelyből első osztályú mellékküldetés születhetne a GTA VI-ban: 

  • Egy floridai férfit letartóztattak, mert feltört egy autót a börtön parkolójában rögtön azután, hogy szabadult - írta meg a USA Today. A férfit nagy értékű lopás miatt ültették le, és ahogy kilépett a szabad világba, rögtön a börtön parkolójában próbált meg autókat feltörni. 
  • Egy floridai férfit letartóztattak, mert mocsárjáró hajóval közlekedett a környékbeli utcákon - a ClickOrlando.com beszámolója szerint egy floridai férfi heves összetűzésbe keveredett a rendőrséggel, miközben egy mocsárjárót vezetett az utcán, meg is fenyegette a hivatalos személyt azzal, hogy megöli.
  • Egy floridai férfit letartóztattak, mert menet közben felmondott, miközben foglyokat szállított - a TimesNow jelentése szerint egy orlandói sofőr egy rabokkal teli furgonnal letért az útról, nem volt hajlandó megállni a tervezett célállomáson, de nem jutott messzire, mert a hatóságok elfogták.
  • Újra letartóztatták azt a floridai férfit, akit azzal vádoltak, hogy többször is rendőrtisztnek adta ki magát - az illető a Fox 35 Orlando híreiben kötött ki, miután lebukott, mert rendőrnek adta ki magát, embereket állított félre, és egy YouTube-csatornán dokumentálta a tetteit. 
  • Egy floridai férfi egy kukával fékezett meg egy aligátort - a GTA VI trailerének aligátoros jelenetei után újfent felkapták a Complex azon cikkét, ami egy X-en/Twitteren terjedő vírusvideóval foglalkozik, amelyben egy floridai férfi rettenthetetlenül befog egy aligátort egy szemetessel, majd elengedi az állatot távol az otthonától. Alább ti is megnézhetitek:

Ti ezek közül mikkel találkoznátok szívesen a Grand Theft Auto 6-ban is?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)