Hirdetés

Ezek a PlayStation Plus novemberi ingyen játékai

|

Kiderült, milyen játékokat pakolhatnak el gyűjteményükbe a PlayStation Plus előfizetői az év utolsó előtti hónapjában.

Hirdetés

Már kevesebb mint egy hét maradt arra, hogy a PlayStation Plus előfizetői megszerezzék az októberi ingyenes játékokat, a Farming Simulator 22-t, a The Callisto Protocolt, valamint a Weird Westet. Bár már átléptünk novemberbe, mivel mindig keddenként válnak elérhetővé az újdonságok, és az ezt megelőző szerdán jelentik be őket, a Sony csak most leplezte le, mivel készült erre a hónapra.

November 7-étől ismét három játékot tölthetünk majd le függetlenül attól, az előfizetés mely szintjét használjuk (Premium, Extra vagy Essential), és még PlayStation 5-re sem lesz szükség ahhoz, hogy mindet élvezhessük.

Hirdetés

A három játék közül a Sony a Mafia 2: Definitive Editiont tartotta kiemelésre érdemesnek. Ez ugye a 2010-es Mafia 2 felújított változata, ami nem annyira jó, mint az első rész, de így is élvezhető, főleg a hangulata képes magával rántani.

Szintén ebben a hónapban kapjuk meg a vegyes fogadtatású Dragon Ball: The Breakerst, egy Dead by Daylight-szerű, aszimmetrikus online akciójátékot, amiben hét túlélő próbál elmenekülni egy szintén játékos által irányított gonosz elől.

Végül pedig ott az Aliens: Fireteam Elite, egy külső nézetes túlélő shooter, amiben négy kampány során fedezhetjük fel az LV-895 bolygót, egyedi karaktert alkothatunk hat kaszt közül válogatva, és társakat is fogadhatunk magunk mellé.

Ezeket december 4-éig van lehetőségünk megszerezni, akkor frissül majd a kínálat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)