Hirdetés

Ezek lehetnek a FIFA 22 újdonságai

|

Számos pletyka kering a FIFA 22 bemutatója előtt, sorra vesszük őket.

Hirdetés

Hardcore gamer körökben ugyan szokás annyival elintézni a FIFA-sorozatot, hogy minden évben ugyanazt a focis játékot adja ki az EA, de a rajongók azért többnyire árnyaltabban vélekednek erről, így milliók várják az idei epizód, a FIFA 22 leleplezését is.

Erre pedig vélhetően az EA saját nyári műsora, az EA Play Live keretében kerül majd sor, ami július 22-én, 19:00-kor veszi kezdetét egy elő műsorral. Addig is viszont nem marad más, mint a pletykák is szivárogtatások boncolgatása, lássuk is a lényeget!

Hirdetés

Női kommentátor

A FIFA 21 több mint 10 év után dobta a legendás kommentátor párost, Martin Tylert és Alan Smith-et, az idei epizód pedig újabb változást hozhat. A FUTZone ugyanis tudni véli, hogy Alex Scott személyében női kommentárral bővül a széria. Scott tapasztalt kommentátor és visszavonult futballjátékos, aki korábban az Arsenal, a Birmingham, valamint a Boston Breakers kötelékében rúgta a bőrt.

Hello, 120fps!

Az Xbox Series X és a PlayStation 5 tavalyi rajtát követően ugyan a FIFA 21 is megkapta a maga frissítését, ám a konzolok által támogatott 120 FPS képkockasebességet ez sem hozta el, 4K/60 FPS-nél tovább még az új dobozok sem engedik a játékosokat. A pletykák szerint azonban a FIFA 22 már "valódi next-gen" élményt nyújt majd, vagyis a 120 FPS sem lesz akadály.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


FIFA 22 Beta-hírmorzsák

Az EA minden évben béta tesztet tart a megjelenés előtt álló FIFA-epizóddal, ami az idén sem maradt el. A FIFA 22 zárt bétája csak nemrég vette kezdetét, a szivárgások miatt viszont az EA végül visszavonulót fújt, és bezárta a tesztbazárt. A meghívóhoz jutott játékosoknak ez rossz hír, mi azonban megcsodálhatjuk a következő FIFA ikonját és háttérképét, s elvileg azt is tudjuk, hogy a playstationös béta-változat 39 GB-nyi letöltést igényel.

Egy másik fifás Twitter, a FIFA 22 News & Leaks pedig a gameplayről is megosztott ezt-azt. Állítólag nerfelik a Second Man Press nevű védekezési taktikát, így a második játékosunk gyorsabban (3-4 másodperc alatt) kifárad és pozíciót veszt. Ezenkívül a passzolás is változhat: a szivárogtató szerint az R3 lenyomásával választhatunk a 3 legközelebbi játékos között, amit nyilak is segítenek.

Új  FUT-ikonok

A FIFA motorja a FIFA Ultimate Team játékmód, melyben a játékosok megszerezhető kártyákból építhetnek saját csapatot, amit multis összecsapásokban küldhetnek akcióba. A matricás albumok hőskorából ihletet merítő móka érdekes színfoltja a FUT Icons-kollekció a futball történetének legnagyobb neveivel.

A FIFA 21-ben száz ilyen ikont szerezhetünk meg, köztük Puskás Ferenccel, David Beckhammel és Bastian Schweinsteigerrel. A pletykák szerint viszont idén tovább bővül a repertoár, érkezik például Rubin Van Persie, Iker Casillas és Wesley Sneijder is.

A listát arra alapozzák, hogy a felsorolt nevek bekerültek a FIFA Mobile 4-be, így akár a FIFA 22-ben is viszont láthatjuk őket.

Rövidebb hétvégi ligák

A FUT csúcspontjai a hétvégi ligák, ahol egy 30 meccsből álló bajnokságon bizonyíthatjuk rátermettségünket, különböző értékes jutalmakért. A béta alapján viszont a FIFA 22-ben már kevesebb mérkőzést igényel majd a versenysorozat.

A pletykák persze csak pletykák, szóval mindent a helyén kell kezelni. Az Electronic Arts júliusi show-jáig már nincs olyan sok idő hátra, így hamarosan többet is megtudhatunk arról, hogy ezúttal miként marad ugyanolyan a FIFA aktuális epizódja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)