Hirdetés

Ezek lehetnek a PlayStation Plus márciusi játékai

|

Egy szivárogtatás alapján a Sony szolgáltatásának előfizetői most sem fognak rosszul járni.

Hirdetés

Bár a Games with Gold havi kínálata legtöbbször a közelében sincs a PlayStation Plusos felhozatalának, az Xbox- és PC-tulajok a Game Pass-szal vigasztalódhatnak - a legjobban persze az jár, aki mindkét konzollal rendelkezik. A Sony PS4-re és PS5-re is elérhető előfizetős szolgáltatása olyan címeket foglalt magába februárban, mint a Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure, az EA Sports UFC 4 és a Planet Coaster Console Edition, és ha hihetünk a legújabb híreszteléseknek, akkor márciusban sem adja alább. 

Hirdetés

A meglepetést újfent a már többször is megbízható füleseket szállító francia Dealabs, pontosabban a részleteket ott megosztó szivárogtató, billbil-kun lőtte le, aki már többször is helyesen súgta meg a következő havi címeket. Ezúttal nem egy konkrét bejelentést, hanem egy utalást kaptunk tőle, trükkösen azt írta, eddig hezitált megvenni PlayStation 5-re a Team Sonic Racinget és az Ark: Survival Evolvedot, de most már kivár március elejéig vele. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az üzenet egyértelmű, ugyanakkor a Sony általában nem csak két videojátékkal szokta meglepni a PlayStation Plus-előfizetőket, számíthatunk legalább még egy harmadik, PS5-ös címre is. Ugyancsak a Dealabs oldalán szerepel, hogy nem az Ark, hanem a Ghostrunner és a Ghost of Tsushima: Legends fogja kísérni Sonicot.

A februári felhozatalt március 2-ig húzhatjuk még be, utána jön a váltás, szóval kíváncsian várjuk a vállalat hivatalos közleményét az újdonságokkal kapcsolatban.  

Ti elégedettek lennétek ezekkel a játékokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)