Hirdetés

Ezek lennének a PlayStation Plus júniusi ajándékai?

|

Úgy tűnik, kiszivárgott, mely játékokra csaphatunk le a jövő hónapban.

Hirdetés

Ezen a héten várhatóan mind az Xbox, mind a PlayStation bejelenti majd, milyen ajándékot adnak extra szolgáltatásaik előfizetőinek a jövő hónapban - elvégre egy hét múlva ilyenkor már június lesz, és előbbi a hónap első napján, utóbbi pedig az első kedden szokott váltani.

Legkésőbb holnap megjön a PlayStation Plus hivatalos listája, de egy korábban ebben a témában megbízhatónak bizonyuló spanyol oldal, az Areajugones tudni véli, mire számíthatnak most a PlayStation 4- és PlayStation 5-tulajdonosok.

Hirdetés

Az egyik ajándék a még be sem jelentett Virtua Fighter: Ultimate Showdown lesz (Frissítés 15:31: bejelentették, június 1-jén jelenik meg), mely egyébként áprilisban egyszer már kiszivárgott, de a hivatalos leleplezés május 27-ére várható. Ehhez csatlakozik a viszonylag friss, egyébként kiváló Star Wars: Squadrons, valamint egy kémes kalandjáték, az Operation Tango. 

Hogy valóban ezek lesznek-e az ajándékok, az napokon belül kiderül, de addig is mondjátok el, örülnétek-e a felhozatalnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)