Hirdetés

Ezek változnak a Call of Duty: Modern Warfare 2 béta második körére

|

Az Infinity Ward meghallgatta a PlayStation-játékosok visszajelzéseit, de nem ért velük mindenben egyet.

Hirdetés

Az elmúlt néhány napban lezajlott a Call of Duty: Modern Warfare 2 első bétája, amiben még csak a PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön játszó játékosok vehettek részt. Az Infinity Wardnak így is sikerült hasznos visszajelzéseket gyűjteni és változtatásokat eszközölni ezek nyomán, de nem fog minden olyan dolog módosulni, ami miatt a közösség hangosan panaszkodott.

A holnap kezdődő második bétakörre javítottak exploitokat, összeomlást okozó hibákat, bevilágítással kapcsolatos problémákat, és a Gunsmith rendszerében fellépő bugokat is, de ez még nem minden.

Hirdetés

Az biztos, hogy a mini-map nem fog változni, a csapat elégedett a mostani megoldással, nem akarja büntetni a játékosokat azért, mert lövöldöznek, így csak akkor láthatjuk ellenfeleinket a térképen, ha a UAV aktív. Azért meghallgatják a véleményeket a továbbiakban is.

Kitértek arra is, hogy az ellenfelek láthatósága nem az igazi. Ennek javítása érdekében növelik a torkolattűz füstjének átlátszóságát, így jobban követhetjük az aktuális célpontunk mozgását, valamint lépéseket tesznek azért, hogy könnyebb legyen megkülönböztetni, ki barát, és ki nem.

Bár a felhasználói felülettel kapcsolatban felmerült problémákat nem tudják a béta újraindításáig javítani, a teljes változat megjelenése előtt ezekkel is foglalkoznak majd, a perkcsomagok, felszereléskészletek kezelését megpróbálják kényelmessé tenni. A perkek közül a legnehezebben megszerezhetőket erősebbé teszik, de a rendszer maga marad, és a Dead Silence-t is meghagyják Field Upgrade-nek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A lépések hangját halkítják, mert most messziről is lehetett hallani, hol van épp mozgás, illetve eltérő hangja lesz társaink és ellenfeleink lábának. Végül kitértek a slide-canceling technika eltüntetésére, aminek kapcsán azt látják, pozitívak a visszajelzések, de igyekeznek majd a csúszkálást könnyedebbé tenni. 

A béta második köre, amibe bármilyen platformról lehet majd csatlakozni, szeptember 22-én 19:00-kor indul az előrendelőknek, valamint minden PS-tulajnak, és szeptember 24-én nyitják meg a kapukat a többi PC-s és xboxos előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)