Hirdetés

Ezek voltak 2021 legolvasottabb cikkei, tesztjei és hírei a GSO-n

|

Összeszedtük, mik voltak az elmúlt évben azok, amik a legjobban érdekeltek titeket.

Hirdetés

Reméljük, mindenki úgy zárta 2021-et, ahogy szerette volna, és úgy kezdte az új évet, ahogy folytatni is jó lenne. Nem volt könnyű, de legalább itt vannak nekünk a játékok, amikből tavaly is érkezett néhány egészen kiemelkedően jó, melyek segítettek átlendülni a nehézségeken.

2022-ben sem lesz még olyan az életünk, mint 2019-ben volt, de lassan hozzászokunk a kihívásokhoz, egyre könnyebben gördülünk át rajtuk. A játékipar csúcson pörög majd a következő 12 hónapban; érdeklődve várjuk, milyen élményeket adnak nekünk az év legjobban várt újdonságai, hogyan formálódik a piac, mi lesz az Activision Blizzard sorsa, és mikor jön az első olyan cím, ami a semmiből ér majd el milliókhoz. Akárhogy is, mi itt leszünk nektek, és reméljük, örömmel tértek majd vissza hozzánk.

Most nézzük, milyen tartalmak vonzottak titeket a legjobban a tavalyi évben.

Hirdetés

Legolvasottabb gaming hírek

Igyekszünk nektek vegyes tartalmakat kínálni (sőt, idén többet írunk majd például társasjátékokról is, illetve elindultak testvéroldalaink, a Bronson férfimagazin és a fenntarthatóságra fókuszáló Zöld Pálya, mindkettőt szívből ajánljuk), de nevünkhöz hűen továbbra is a videojátékokon marad a hangsúly. Az alábbi öt, gaming témájú hírt kattintottátok legtöbben

5. Tíz játékot ad ingyen a PlayStation, az egyik a Horizon Zero Dawn

Az ingyen játékok mindig nagy érdeklődésre tarthatnak számot (teljesen érthető módon), de általában a PC-sek kapnak ezekből. Tavaly márciusban a Sony visszahozta Play at Home kezdeményezését, melynek keretében tíz játékot adott a PS-tulajoknak, köztük a 2017-es Horizon Zero Dawnnal, és egy ilyen lehetőséget kár lett volna kihagyni.

4. Elon Musk megdicsért egy játékot, most meg mindenki azzal akar játszani

Elon Musk a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb embere, tweetjeivel képes hegyeket mozgatni. Februárban arról írt, hogy az egyik kedvenc játéka a The Battle of Polytopia, ami még 2016-ban jelent meg, és ugyan ez a steames játékosszámra nem volt hatással, a mobilos változat állítólag 13 millió letöltésnél is többet generált. Szép.

3. Tömegesen kérik vissza a pénzüket a felújított GTA-trilógia vásárlói

A Grand Theft Auto sorozat 3D-s érájának játékai különös helyet foglalnak el a játékosok szívében, így amikor a Rockstar bejelentette, hogy jönnek a remasterek, azonnal izgatottak lettünk. Aztán megérkeztek, és olyat csalódtunk, amilyet ritkán szoktunk. Pont a Rockstartól nem vártunk volna ilyen hanyag munkát, és nem tudtuk elképzelni, hogy ekkora klasszikusokat így el tudnak rontani. Úgy látszik, mindig kell az év végére egy ilyen jellegű botrány.

2. Az eredeti szinkronszínészek is lenyomták a legendás GTA V jelenetet, amiben Lamar oltogatja Franklint

Azért nem csak rossz hírt kaptunk a GTA-k kapcsán: gyönyörű pillanat volt, amikor a Franklint és Lamart alakító színészek előadták a GTA V-ben látható jelenetüket. Nézzétek is meg, mielőtt rátérünk arra a hírre, amelyik a lista első helyére került.

1. Katasztrófába torkollott a fekete PlayStation 5-ök árusítása

Eleve nagyon nehéz PlayStation 5-höz jutni, még nehezebb a gyári fekete-fehértől eltérő színben szerezni egyet, de ez hamarosan már nem lesz probléma, jönnek a hivatalos fedlapok és a hozzájuk tartozó DualSense-ek.

Ugyanakkor januárban egy elég súlyos eseménysorozat zajlott le, miután a SUP3R5 fekete konzolokat árult, amik hamar az eBay-en kötöttek ki, a csapat pedig kénytelen volt meghátrálni. Bár a Sony ügyvédeinek nem volt ideje közbelépni, a közösség részéről érkező halálos fenyegetések elegendőek voltak ahhoz, hogy elvessék az ötletet.

Legolvasottabb Másvilág hírek

Még húsz évvel ezelőtt, a nyomtatott GameStarban indult Másvilág rovatunk, ahol mindennel foglalkozunk, ami nem gaming. Idén is bebizonyosodott, hogy szívesen láttok ilyen tartalmakat nálunk.

5. Magyar szinkronnal nézhető az új Mortal Kombat film előzetese, Scorpion legendás mondata elég fura

Sajnos nem Scorpion mondatának fordításán múlt a Mortal Kombat film megítélése (igaz, ezt végül meg is változtatták a premier előtt), de legalább értekezhettünk arról, mi lenne ideális a "get over here" helyett.

4. A kirúgott Bam Margera arra kéri rajongóit, bojkottálják a Jackass 4-et

A Jackass sorozat és filmek szereplői nem arról ismertek, hogy tökéletes a mentális egészségük, de míg Steve-O sikerrel talpra állt egy kemény időszak után, Bam Margera még mindig nincs jól. A Jackass Foreverből is kirúgták, aztán később, szeptember környékén rehabra vitték. Reméljük, képes lesz rendbejönni.

3. Anélkül darálja be az internet a tíz éve Squid Game néven ismert videóst, hogy a Netflix bármit tenne

Óriásit ment tavaly a Netflixen látható koreai sorozat, de ennek nem mindenki örült. Egy Squid Game nevű videós például nem várt ismertségre tett szert miatta, ami zaklatásokat, bántalmazásokat is eredményezett. Ennek ellenére máig használja a nevet, nézettsége pedig nem lőtt ki az egekbe, de reméljük, azért végül jól járt az egész üggyel.

2. A Hegy úgy lefogyott, hogy fel se ismernéd

Talán emlékeztek még a Trónok harca nevű, a hetedik évaddal hirtelen, lezárás nélkül véget ért sorozatra, aminek fontos szereplője volt A Hegy. Az őt alakító Hafþór Björnsson termetének is köszönheti, hogy megkapta a szerepet, de az erősember augusztusban drasztikus változásáról posztolt: jelentősen összement, 50 kilót adott le. Ez lett az eredménye:

1. Jason Momoát a Trónok harca erőszakolós jelenete miatt vonták kérdőre, a riporter megkapta a magáét

Jason Momoának ugyancsak jót tett, hogy szerepelt a Trónok harcában, karrierjét az egekbe repítette. Az egyik jelenetéről korábban is szokszor kérdezték, de most, tíz évvel később már elfogyott a türelme, és kiosztott egy riportert. Teljesen megértjük.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Legolvasottabb tesztek

Nagyjából úgy alakult a legolvasottabb tesztek listája, ahogy vártuk, de az, hogy a Succubus iránt mennyien érdeklődtetek, őszintén meglepett minket. Nem ígérünk több démont, de meglátjuk, mit tehetünk. 

5. Far Cry 6
4. Resident Evil Village
3. Biomutant
2. Succubus
1. Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Legolvasottabb kritikák

Marvel és gaming - a filmes és sorozatos kritikáink közül azokat kattintottátok a legtöbben, amik valahogyan kapcsolódnak a geekséghez. Lehet, hogy ha a Squid Game-ről is írunk kritikát, az is a listán van, de nem írtunk, így hát ez lett a vége:

5. Arcane
4. Loki
3. Mortal Kombat
2. Pókember: Nincs hazaút
1. Venom 2: Vérontó

Legolvasottabb véleménycikkek

Korábban is írtunk véleménycikkeket, de most már külön rovatban találjátok meg őket. Szeretjük hallatni a saját hangunkat, fogjuk idén is, ne aggódjatok.

5. Öt dolog, amit nem értékelünk eléggé a videojátékokban
4. A Cyberpunk 2077-ben az a legjobb, hogy nem siettet
3. Gyönyörű a The Matrix Awakens, csak épp jelenleg így nincs sok értelme
2. Miért öli meg a Marvel épp most Pókembert, Doctor Strange-et és Skarlát Boszorkányt, ha sorban érkeznek a filmjeik?
1. A Twitch szépen lassan a szoftpornó melegágya lesz, mert a nézettség az úr

Legnépszerűbb kvízek

Végül pedig jöjjenek kvízeink, ha esetleg az év első hétvégéjén tesztelnétek tudásotokat különböző témákban.

5. Mennyire ismered 1997 játékait?
4. Mennyire ismered Yoda mestert?
3. Mennyire ismered Padmé Amidalát?
2. Mennyire ismered 1996 játékait?
1. Mennyire ismered Darth Vadert?

Van esetleg olyan cikk, ami megmaradt nektek? Milyen tartalmakat látnátok még szívesen a GameStaron?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)