Hirdetés

Ezek voltak 2023 legjobb játékai a Metacritic-pontszámok szerint

|

Azt hinnéd, hogy tudod kik szerepelnek a listán, de a top 10-ben jó eséllyel vannak olyan címek, amikről még nem hallottál.

Hirdetés

Az év utolsó napján kevés meglepetés várja azokat, akik képben voltak a játékipar helyzetével 2023-ban. A díjátadó szezon is véget ért, és az eredmények nagyrészt hozták a papírformát.

Nem úgy a Metacritic 2023-as toplistája, ami tartogat egy-két meglepetést még a magunkfajta, a játékok világában jártas arcoknak is.

A listában szerepel többek között a Jack Jeanne és a Turbo Overkill, melyek 90 feletti pontozást hoztak úgy, hogy szinte senki sem hallott róluk.

Hirdetés

Ami a lista második felét illeti, az már nagyjából azt hozza, amire számítottunk, és az első helyen természetesen itt is a Baldur's Gate 3 szerepel. A Larian Studios játéka már felmarkolt jópár szobrot, de a Metacritic oldalán is az év legmagasabb átlaggal rendelkező címévé vált.

  1. Baldur's Gate 3
  2. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
  3. Metroid Prime Remastered
  4. Asgard's Wrath 2
  5. Resident Evil 4
  6. Super Mario Bros. Wonder
  7. Street Fighter 6
  8. Against the Storm
  9. Turbo Overkill
  10. Jack Jeanne

Egy iszonyatosan kemény évet hagyunk magunk mögött, de 2024 sem lesz kevésbé pörgős. Az évet hamarosan olyan csodákkal indíthatjuk majd, mint a Tekken 8, a Persona 3 Reload és a Final Fantasy VII Rebirth, sőt, a következő hónapokban is lesz miért izgulni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)