Hirdetés

Ezeken az androidos eszközökön játszhatsz PlayStation 4-es játékokkal

|

A Sony korábban megígérte, hogy néhány androidos készüléken is elérhetővé teszi a Remote Play funkciót. Íme az első ilyen készülékek.

Hirdetés

Akinek van egy PlayStation 4 és egy PlayStation Vita a tulajdonában, az bizonyára kipróbálta már a Remote Play funkciót, melynek köszönhetően a kézikonzolon is lehet játszani az újgenerációs gépre készült játékokkal.

Ez csak az első lépés volt, a Sony tovább halad tervével, és a Vita után most néhány androidos készülékkel bővíti a Remote Play-t támogató eszközök listáját. A szolgáltatás használatához egy Sony Xperia Z3 okostelefon kell, amiről azt érdemes tudni, hogy 2,5 GHz-es négymagos processzor és 3 GB RAM került bele, valamint 5,2 hüvelykes, 1080p-s kijelzőt kapott. Az MCV úgy értesült, hogy a Z3 Compact és Z3 Tablet is megfelel a célra. Novemberben próbálhatjuk ki először, és egyelőer csak akkor fog működni, ha a PS4 és a Z3 egy wi-fi hálózaton van. Kíváncsiak vagyunk, hogy az érintőképernyős irányítás bármennyire is működhet-e, vagy muszáj lesz beszerezni egy GCM10 Game Controller kiegészítőt is, amivel a DualShock 4-et lehet a telefonhoz csatlakoztatni. A Z3 család tagjairól bővebben a PCWorldön olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)