Hirdetés

Ezeket a játékokat már biztosan játszhatjuk az Xbox Series X és Series S megjelenése napján

|

Sorra erősítik meg a kiadók, hogy az új konzollal együtt érkeznek játékaik.

Hirdetés

November 10-én berobog az életünkbe az Xbox Series X és az Xbox Series S, a Microsoft két következő generációs konzolja. Aki csúcsteljesítményre vágyik, az 184999 Ft-ért viheti haza az előbbit, aki megelégszik 1440p-s felbontással, és a lemezeket letűnt korok archaikus maradványának tartja, az 113999 Ft-ból megúszhatja a generációváltást. Ha kicsit szárazabb, technikai adatokra is kíváncsiak vagytok, a PC World cikkét tudjuk ajánlani.

A Ubisoft elsőként jelentette be, hogy az Assassin's Creed Valhalla kiadási dátumát egy héttel előrébb hozta, így a játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Stadiára és az Xbox Series gépekre november 10-étől lesz elérhető, de a PS5-ös verzióra is csak a konzol megjelenésének napjáig kell majd várnunk, bármikor is legyen az.

Hirdetés

Közben sorra jelentik be a kiadók, hogy játékaik korábban dátum nélküli next-gen kiadásai szintén november 10-én érkeznek. Ezek már biztosan ott lesznek a nyitó felhozatalban:

  • Assassin's Creed Valhalla
  • Destiny 2: Beyond Light
  • DiRT 5 (PC-re, PS4-re, Xbox One-ra változatlanul november 6-án jön)
  • Fortnite
  • Gears Tactics (Xbox One-ra is ezen a napon jelenik meg)
  • Watch Dogs: Legion (PC-re, PS4-re, Xbox One-ra változatlanul október 29-én jön)
  • Yakuza: Like a Dragon

A listát folyamatosan bővítjük, számítunk még arra, hogy lesznek kapcsolódó bejelentések a mai nap folyamán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)