Hirdetés

Ezekkel a játékokkal bővül nyáron a Netflix

|

Már régóta megéri a játékok miatt is előfizetni a Netflixre, de sosem árt a frissesség.

Hirdetés

Jó ideje elérhetők a Netflix kínálatában játékok is, még ha ezt az app nem is kommunikálja elég hangosan és határozottan. Mivel mindegyiket csak mobilról érhetjük el, iOS-en vagy Androidon kell lejjebb görgetnünk a megfelelő szekcióig, de az is működik, ha az App Store-ban vagy a Google Play Áruházban keresünk rá a "NETFLIX" szóra.

A nyár folyamán sorra érkeznek majd az újdonságok, és ugyan a mobiljátékoknál nem szokás előre közölni megjelenési dátumot, illetve lehetnek még meglepetések, pár játék kiadásának dátumát már most közzétették.

Hirdetés

A Netflix Games első teljesen saját gyártású címe az Oxenfree 2, amivel azért csaltak annyit, hogy az elődöt fejlesztő csapatot felvásárolták. Ez július 12-én érkezik, PC-n és konzolokon is játszhatjuk majd, de aki mobilon vágna bele, az csak a Netflixen keresztül teheti meg (a nagyobb platformokon pedig csak úgy, ha külön megvásárolja). Ezt a The Queen's Gambit Chess követi július 25-én, sakkjáték lesz a Vezércsel karaktereivel, helyszíneivel, hangulatával és megoldandó fejtörőkkel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Augusztus 1-jén jön a Cut the Rope Daily, a legendás franchise új része napi kihívásokkal; augusztus 8-án a WrestleQuest című, körökre osztott pankrátoros szerepjáték, és a következő hónapokban megkapjuk a Lego Legacy: Heroes Unboxed RPG-t, benne több mint 50 harcba küldhető minifigurával, illetve a felülnézetes, papírvilágban játszódó Paper Trailt, ami egyébként PC-re és konzolokra is kapható lesz külön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)