Hirdetés

Ezekkel a játékokkal búcsúztatja júliust a Game Pass

|

Hét cím érkezik, öt távozik, köztük olyan is, ami a Game Passban kezdte a pályafutását.

Hirdetés

Izgalmas napok állnak az Xbox brand mögött: egyrészt a végéhez közeledik az Activision Blizzard felvásárlása, másrészt komoly változások is történtek a Microsoft konzolja és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások háza táján kezdve az áremeléstől az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass családi csomag megszüntetésén át az Xbox Game Pass Core bevezetéséig. Egy dolog azonban állandónak tűnik, nevezetesen a Game Pass katalógusát alkotó játékok körforgása. Rendszerint több új játék érkezik egy-egy hónapban, mint ahány távozik, de azt már mindenki egyéni ízlése alapján hogy a nyereség örömtelibb-e, mint amennyire fájó a veszteség.

A július második felére tartogatott újdonságokat az indie-szcéna terméséből válogatták össze, ami tekintve, hogy ilyentájt egyébként is jóval kevesebb AAA kategóriás alkotás lát napvilágot, nem feltétlenül baj, ahogy természetesen az az álláspont is érthető, ha valaki úgy gondolja, nincs itt most számára semmi látnivaló.

Hirdetés

Mától elérhető korai hozzáférésben PC-re és konzolra, valamint a felhőből is streamelhető a Techtonica, és szintén megtaláljuk a katalógusban a Ron Gilbert és a Double Fine közreműködésében született The Cave című kalandot. Ezeket már korábban leleplezte a Microsoft, de akkor még nem tudtuk, hogy egy harmadik játékot is kapunk ma.

Xbox Game Pass újdonságok

Július 18.

  • Toem - PC, konzol, felhő

Július 19.

  • Maquette - PC, konzol, felhő

Július 20.

  • Figment 2: Creed Valley - PC, konzol, felhő
  • The Wandering Village - PC, konzol, felhő

Július 25.

  • Serious Sam: Siberian Mayhem - PC, Xbox Series X|S, felhő

Július 31.

  • Venba - PC, konzol

Augusztus 1

  • Celeste - PC, konzol, felhő

Ha esetleg elfelejtettétek volna, mától ingyenes a Naraka: Bladepoint, aminek a Game Pass-előfizetők eddig a Standard kiadásához fértek hozzá térítésmentesen, mostantól viszont a Deluxe verzió extráit is élvezhetik. Az is az előfizetői kiváltságokhoz tartozik, hogy július 20-án azonnal elérhetővé válik Naafiri, a League of Legends új hőse, és ugyanezen a napon jelenik meg az ingyenes Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island kiegészítő. Öt nappal később, július 25-én érkezik a Dead by Daylight: Nicolas Cage DLC, ami ugyan nem ingyenes, de az előfizetők 10 százalék engedményt kapnak az árból.

És persze vannak olyan bónuszok is, amelyekből kizárólag azok csemegézhetnek, akik a legdrágább, Xbox Game Pass Ultimate csomagot választják. Nekik július 20-ától nem kevesebb mint 75 napnyi Crunchyroll Premium a jussuk, a július 21. és augusztus 21. között beváltható FIFA 23 EA Play Ultimate Team Pack, valamint a Naruto Shippuden Uncut Season 1 mellett.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ami pedig a katalógusból kikerülő címeket illeti, azokat július 31-éig nyúzhatjuk még előfizetésünk fejében, illetve ha akarjuk, akkor a hátralévő napokban 20 százalék kedvezménnyel meg is vehetjük.

  • Dreamscaper - PC, konzol, felhő
  • Expeditions: Rome  - PC
  • Marvel's Avengers - PC, konzol, felhő
  • The Ascent - PC, konzol, felhő
  • Two Point Campus - PC, konzol, felhő

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)