Hirdetés

Ezekkel a modokkal érdemes feldobnod a Microsoft Flight Simulatort

|

Ki ne szeretne egy X-szárnyú vadásszal berepülni Dumbledore ablakán?

Hirdetés

A Microsoft Flight Simulator egy hatalmas játék, amiben a világ egyébként is folyamatosan változik, köszönhetően a valóságból lehívott adatoknak. Valódi látkép, valódi repülőkkel vár bennünket ebben a virtuális térben, de ez persze nem jelenti azt, hogy a modderek ne akarnák megkavarni az egész szimulátoros élményt.

Hirdetés

Egy repülőközpontú játékról van szó, így a sci-fi hajók beépítése adja magát. X-szárnyű vadászok, csillagromboló, Ezeréves Sólyom, USS Enterprise, van itt minden. Aki esetleg a látképet is átalakítaná Star Wars-osra, az használhatja ehhez a Star Wars Scenery modot. Ha esetleg a sci-fi környezetet nem éreznéd magadénak, akkor ott a Roxfort kastély, amit ezzel a moddal simán beledobhatsz a játékba.

Még egy rakat kisebb-nagyobb rajongói csomag készült a játékhoz, melyeket itt végigböngészhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)