Hirdetés

Ezekkel a Starfield hátterekkel készülhet fel méltó módon az Xboxod az űrkalandra

|

Két dinamikus háttér is érkezett a Starfield rajongóinak. Az egyik teljesen ingyenes, a másik erősen limitált.

Hirdetés

A Starfield hype a csúcson pörög, köszönhetően a korai hozzáférés indulásának, és a tesztek megjelenésének. Mindenki falja (vagy gyártja) a tartalmakat, amíg a többség várja, hogy útnak indulhasson a galaxis különböző csücskeibe. A várakozás minőségi felfokozása érdekében a Microsoft kiadott két Starfield Xbox-témát is, melyeket (többnyire) ingyen aktiválhattok a konzoljaitokon.

A teljesen ingyenes Starfield téma a dobozképet ábrázolja, és bárki behúzhatja azt egy Xbox Series X/S birtokában. Ehhez annyit kell tennünk, hogy besétálunk a beállítások menübe, megkeressük a testreszabás opciót, és ott a hátterek között megtalálhatjuk és aktiválhatjuk a Starfield témát.

Hirdetés

A második egy picit trükkösebb, az ugyanis a játék limitált kiadású kontrolleréhez kötődik. Anélkül nem férhettek hozzá, de akinek sikerült beszereznie a cukiságot, az a fenti lépésekhez hasonlóan ezt a különleges hátteret is megtalálja.

A Starfield már ma elérhető a prémium kiadások tulajdonosai számára. A többiek szeptember 6-án kezdhetik a kalandot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)