Hirdetés

Ezekkel játszunk a hétvégén 2012.05.25.

|

Most, hogy megjelent végre a GameStar és túl vagyunk a digitális kiadáson is, lesz egy kis időnk játszani.

Hirdetés

Múlt pénteken kísérleti jelleggel indítottuk el hétvégi játékajánló rovatunkat, s látva, hogy milyen sokan érdeklődtök iránta, úgy tűnik, hogy ezentúl rendszeresen képet kaphattok arról, hogy mivel játszanak a szerkesztőség tagjai. Számunkra azonban még ennél is fontosabb, hogy elmeséljétek, ti milyen játékra terveztek időt szánni a hétvégén, és mit ajánlanátok játékostársaitoknak, mi az, amit feltétlenül érdemes megismerniük és megvenniük.



Ezekkel játszunk mi:

Szonja elsők között vitt haza egy Diablo III gyűjtői kiadást, de még mindig nem jutott el odáig, hogy megbontsa a csomagolást. Ez ember akár azt is feltételezhetné, hogy egy ravasz, hosszú távon hasznot hozó befektetésnek tanúja, közben csupán arról van szó, hogy online igazgatónk ki se látszik a munkából. Talán majd most.

Diablo III (Szonja, Mocsy, EndreMan, Chavalier, Szada)



Mocsy különösebb lelkifurdalás nélkül lyuggatta ki a pokol urának irháját pár nappal ezelőtt, így ismét jut ideje a Diablo III mellett a nagy szerelemnek, a Skyrimnek is.

The Elder Scrolls V: Skyrim (Mocsy)



EndreMan előtt - nem számítva a rengeteg videóvágást -
két nagy feladat is áll a hétvégén: Egyrészt megvívja a Mass Effect 3 végső csatáját, másfelől pedig végre nekiugrik a Diablo III-nak.

Mass Effect 3 (EndreMan)



Duncan úgy döntött, hogy a közeljövő egyik fiktív konfliktusát fogja felgöngyölíteni a hétvégén kísérleti fegyvereket és eszközöket, valamint jól átgondolt és precízen kivitelezett taktikát bevetve a győzelemé érdekében. S ha már ott tart, akkor meg is írja a 2012/06-os GameStarba a Ghost Recon: Future Soldier tesztet.

Ghost Recon: Future Soldier (Duncan)



HP megkapta néhány napra a szerkesztőségi PS Vitát, ezért minden programját lemondta, csak hogy letesztelhesse a Motorstorm RC-t és a Gravity Rush-t.

Motorstorm RC (HP)



Bennem közben egyre erősödik az érzés, hogy inkább hamburgereznem kellett volna abból a 8 fontból Londonban, amibe a Duke Nukem Forever került. Félre is söpörtem, csalódottságomat pedig a Diablo III-ban vezetem le. Az angolt bájos orosz akcentussal beszélő monk lánykámmal szerzett tapasztalataimról rövidesen beszámolok, ahogy Mocsy is tette azt korábban.

Gravity Rush (HP)

Gyuval már csütörtökön megbeszéltük, hogy a Tropico sorozat mennyire fantasztikus, ő elmondta, hogy a Tropico 3-at tolja éppen, és Juanito-t, a DJ-t nagyon bírja. Elmesélte, hogy dél-amerikai ismerőseinek mutatta meg a játék zenéjét, akik azt nem is ismerték. Emellett a Wakfu című mmorpg-t teszteli éppen - nem tudom sajnáljam-e vagy irigyeljem. 

Tropico 3 (Gyu)

 

Szada kolléga hétvégére tervezett elfoglaltsága is befutott idő közben, ő Ríviai Geralt által kíván női combok között lubickolni, majd két füstölő illatától bódult éjszaka között meghiúsítani egy királygyilkosságot a The Witcher 2-ben. S hogy mit tervez még? Megannyi gyötrelmes, nélkülözéssel teli órát követően alámerül egy áhítatos Monk kisasszonnyal a legsötétebb kazamatákba és még maga Diablo sem állíthatja meg ebben...

The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition (Szada)

 

A többieket nem volt érkezésem megkérdezni, de nem elképzelhetetlen, hogy később még frissül a cikk, amint ők is nyilatkoznak terveikről.

 

 

 


Ti mivel játszotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)