Hirdetés

Ezekkel nyomtuk 24 éve - 1987

|

Haladjunk tovább egy évvel és nézzük, mivel ajándékozott meg minket '87.

Hirdetés

Januárban a KISZ KB kiadja a "Jövőnk a tét" felhívását, Zágrábban megszületik a Föld ötmilliárdodik lakója, két iraki repülőgép megtámadja a Stark nevű amerikai fregattot, A Kispál és a Borz elkészíti első demóját, Nelson Piquet megnyeri harmadik világbajnoki címét.

Grand Prix 500 cc: osztott képernyős motoros móka, kicsit furcsa, de a korszakra jellemző hangokkal

ACE 2: a zseniális első rész után ebben már egymást lőhettük izzó fémhulladékká, de véleményem szerint meg sem közelítette az első rész hangulatát:

Defender of the Crown: nem hiszem, hogy bárkinek be kellene mutatni ezt a játékot, de ha mégis, akkor elég csak a videót megnézni.

Exolon: egy űrkalandor hétköznapjaiba kapunk bepillantást, trainer is volt hozzá, de néha még így sem volt egyszerű.

Hat Trick: senki ne mondja, hogy nem szerepelnek sport játékok a kínálatban. A Hat Trickben a jégen is próbára tehettük magunkat, egyszerre irányítva támadó játékosunkat és a kapust is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)