Hirdetés

Ezeknek semmi se szent: Minecraft karakterek a Skyrimben

|

A cím ne tévesszen meg senkit, nagyon örülünk, hogy ilyen kiváló modot kapunk, melynek segítségével a Minecraftból ismert Steve szegődhet mellénk.

Hirdetés

Alapvetően az szokott lenni a dolgok menete, hogy a Minecraftban készítik el a felhasználók azt, amit más játékokban láttak. Ezúttal azonban fordult a kocka, és a The Elder Scrolls V: Skyrim az, amibe a Minecraft figurája, valamint házikója bekerült. Steve - Notch szerint Mr. Minecraft - Riverwood környékén található meg, de itt még akár disznóra is pattanhat, és lovagolhat (disznagolhat?) körbe-körbe.

Amennyiben ennél komolyabb feladatot szánunk neki, úgy akár társunk is lehet, és ha baj van, odacsap rendesen ő is. Rajta kívül egyéb Minecraft mobok is bekerültek a játékba, melyek szintén viccesen néznek ki. A mod jelenleg is csinosítgatás alatt áll, ettől függetlenül a Steam Műhelyből letölthető és kipróbálható, mindenféle kötelezettségek, vagy anyagi ellenszolgáltatások nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)