Hirdetés

Ezen a hétvégén dupla XP jár a Helldivers 2 bevetésekért, ezzel kérnek bocsánatot a fejlesztők a szegényes indulásért

|

A Szuper Föld szabad köztársasága egy emberként ünnepel.

Hirdetés

A Helldivers 2 elképesztő játék, amely a semmiből bukkant fel és azonnal elrabolt mindenkit, aki nem gyűlöli zsigerből a lövöldéket. Az Arrowhead Game Studios hangulatos, szolgáltatásalapú lövöldéje nagyot ment, de ennek megvan az árnyoldala is: a hirtelen jött siker a fejlesztőket is váratlanul érte.

A szerverek folyamatosan bukdácsolnak, a kliens pedig bugoktól hemzseg, melyek a UI-tól a jutalomrendszerig mindent érintenek. Most utóbbit próbálja orvosolni az Arrowhead.

Amig a srácok koffeintől fűtve próbálnak ébren maradni, és menteni, amit lehet, addig is egy hangulatjavító XP-szorzót is bekapcsoltak a hétvégére, hogy kárpótolják a kezdeti kellemetlenségeket átélt haderőt. Demokratikusan persze.

Hirdetés

A játékmesterek kompenzálni akarnak mindenkit a szerverkáoszban elveszett tapasztalti pontokért és elcsúszott Requisitionért, így mindkettőből 50 százalékos bónuszt kínálnak mindenkinek, aki vasárnap estig beugrik a Helldivers 2-be.

Az vitathatatlan tény, hogy a viszonylag kevésbé ismert Helldivers megújulása hirtelen az internet kedvence lett. Ez az átállás nagy elvárásokat támaszt a 100 fős stúdió felé, hiszen mostanra több mint 1 millió vásárlót kell kiszolgálniuk. A srácok pánikolnak, de nem adják fel, próbálnak mindent stabilizálni, miközben egyre több és több feladat kerül eléjük a nagy érdeklődés miatt. Bizony ,ez az ára az osztatlan sikernek. Szorítunk nekik, és megyünk most dupla XP-ért bogarakat és robotokat vadászni, bár az utóbbiak éppen csúnyán elfenekelik a teljes játékosgárdát.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)