Hirdetés

Ezért nem lesznek az eredeti zenék a Tony Hawk's Pro Skater HD-ban

|

Dan Amrich elárulta, hogy nyomós oka van annak, miért nem hallhatjuk az ismerős dallamokat a Tony Hawk's Pro Skater széria első részének felújított kiadásában.

Hirdetés

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én a játékmenet és az eredeti ötlet mellett a zenék miatt is imádtam a Tony Hawk's Pro Skater széria első részét.

Ez a többi rész esetében is így volt, de sajnos a Tony Hawk's Pro Skater HD sorsa picit másképp alakul."A zene licencelése egy egyalkalmas üzlet. Az eredeti játékok zenéi csak azokra vonatkozóan lettek licencelve, csak azokon a platformokon, csak arra az időre. Minden más verzió, amit később készítünk újra licencelést igényelne. Ez az oka annak is, hogy nem minden Guitar Hero szám importálható korábbi részekből az újabbakba: csak egy játékra írtak alá megállapodást. Bármilyen változtatás új üzletet eredményez." Reméljük azért hasonlóan jó muzsikák csendülnek fel, miközben deszkánkon száguldunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)