Hirdetés

Ezért nyújt jobb élményt a Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5-ön

|

Az Insomniac Studios munkatársai megosztottak velünk néhány fontos részletet.

Hirdetés

Egyáltalán nincs már messze a Marvel's Spider-Man: Miles Morales megjelenése. A játék a PlayStation 5 egyik nyitócíme is lesz, ugyanakkor PlayStation 4-re is meg fog jelenni, tehát azok sem maradnak ki a kalandból, akik egyelőre nem terveznek új konzolt vásárolni. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy lesznek különbségek a játék két változata között, ám most az is kiderült, pontosan milyen eltérésekre kell számítanunk.

Hirdetés

Az Insomniac Games néhány főbb munkatársa a Game Informer interjújában mesélt arról, hogy miképp turbózza majd fel a Marvel's Spider-Man: Miles Morales-t a PlayStation 5. A kreatív vezetőként tevékenykedő Brian Horton például elárulta, hogy szinte azonnal betölt majd a játék egy-egy halált vagy gyorsutazást követően, köszönhetően az új gépbe kerülő SSD-nek.

Továbbá PS5-ön értelemszerűen valósághűbb lesz a grafika, amiben a művészeti vezető Gavin Golden elmondása alapján komoly szerepet játszik a ray tracing. A 4D-s szkennelésnek hála a karakterek is jóval élethűbbek és hihetőbbek lehetnek a képernyőn, illetve jó néhány újítás következtében pörgősebb összecsapásokra is számíthatunk. A DualSense kontroller haptikus visszacsatolásának köszönhetően ráadásul még a képernyőn zajló harcokat is ütősebbnek érezhetjük majd, ami talán apróságnak tűnhet, de bizonyos helyzetekben jó eséllyel elég sokat dob majd az élményen.

Tartalmat tekintve természetesen mindkét platformon ugyanazt kapjuk, úgyhogy senki nem marad ki semmiből, ha nem jut most PS5-höz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)