Hirdetés

Ezt a két Rockstar játékot hamarosan szinte ingyen játszhatjuk, és a GTA Online játékosainak is ad okot az örömre a kiadó

|

Egy a GTA+ előfizetés nagyságát hirdető posztban tett pár érdekes ígéretet a csapat.

Hirdetés

Kezd egyre jobb ajánlattá válni a GTA+ előfizetés, amit eredetileg a Grand Theft Auto Online-nal lehetett használni, ám a kiadó játékai közül is egyre több válik elérhetővé, korlátlanul játszhatóvá vele. Mobilon a GTA: Chinatown Warst és a Liberty City Storiest, konzolokon pedig a Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Editiont és a Red Dead Redemptiont játszhatjuk, ha kifizetjük az alig több mint 2000 forintos havidíjat.

A Rockstarnak nagy tervei vannak még az idei évre a GTA+-szal: most bejelentették, hogy 2024 folyamán bekerül az L.A. Noire és a Bully is. 

Hirdetés

A most közzétett blogposztban szó esett arról, hogy a The Vinewood Club garázs szerelőműhellyel bővül, és érkezik hozzá egy a szolgáltatások elérését segítő app, nyáron pedig egy "nagy" GTA Online-os frissítés fog megjelenni. Jó látni, hogy annak ellenére, hogy egy éven belül talán már a Grand Theft Auto VI-tal is játszhatunk, még az aktuális játékot sem engedik el.

A GTA+ előfizetéssel április és augusztus között most extra havi 1 millió GTA$ is jár a szokásos 500 ezer mellé. Aki találna ennek helyet, bátran csengesse ki a 2089 Ft-ot, és még a Pfister 811-et is behúzhatja ingyen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)