Hirdetés

Ezt a különleges horrorjátékot a helyszíne teszi kegyetlenné

|

Akik nem bírják a testhorrort vagy az állatok szenvedését, azok most forduljanak el. A Clapperheads új játéka bizony kíméletlen.

Hirdetés

A Clapperheads egy apró, horrorra szakosodott indie stúdió, melynek tagjai korábban már leraktak két játékot is az asztalra. Mindkettő a Sparky Marky sorozat egy-egy része, és gyerektáborban játszódó történetekkel riogatják a gamereket.

A srácok következő projektje sem finomkodik a témaválasztását tekintve: a Zoochosisban állatokat kell megmentenünk egy brutális betegségtől, ami rémisztő szörnyeket csinál a cukiságokból.

Hirdetés

Az eseményeket egy testkamera torzított lencséjén keresztül figyelhetjük és az irányítás is ebből a szemszögből zajlik. Az állatkerti intéző alakjában kell gondoskodnunk a ránk bízott lények túléléséről. Meg kell védenünk minden állatot, amit csak lehet, és meg kell próbálnunk meggyógyítani azokat, amelyek megfertőződtek. Nehéz döntések, ijesztő szörnyek és végtelen testhorror vár ránk.

A Zoochosis valamikor 2024 második felében érkezik. Akit érdekel a projekt, az már felrakhatja azt a steames kívánságlistájára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)