Hirdetés

Ezt a logót keressétek, ha Xbox Series X-re optimalizált játékokra vágytok

|

A ma délutáni Inside Xbox előtt még gyorsan megmutatta a cég, hogy milyen plecsnivel látják el azokat a címeket, amik miatt megéri majd beruházni az új konzolra.

Hirdetés

Mivel a Microsoft új gépére az idei ünnepi szezonra kitűzött megjelenésekor nem érkeznek olyan címek, amiket ne játszhatnánk majd Xbox One-on is, így fontos, hogy a felhozatalból könnyen kiválaszthassuk azokat az alkotásokat, melyek kihasználják az új gép adottságait. Ennek megkönnyítésére az Xbox most leleplezte azt a logót, melyekkel ellátják a következő generációra is készülő játékokat.

Hirdetés

A visszafele kompatibilis játékok listája Xbox Series X-en több ezer címet tartalmaz majd; köztük Xbox One-ra, Xbox 360-ra és sima Xbox-ra megjelent alkotások is lesznek. Ezeket a Smart Delivery funkciónak hála szebben és jobban futtatja majd az új konzol, de nyilvánvalóan azok játékok néznek majd ki a legjobban, melyek már kifejezetten úgy készültek, hogy kihasználják az Series X brutális teljesítményét. Az Xbox most a Twitteren tette közzé, hogy milyen logóval látják el az új gépekre optimalizált játékokat. Íme:

A posztban azt ígérték, hogy a ma délután 5-től kezdő Inside Xboxban kifejezetten sokat tűnik majd fel ez a logó, így lesz majd időnk memorizálni. Mi már izgatottan várjuk, hogy milyen játékokon láthatjuk majd a plecsnit. Ti mire számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)