Hirdetés

Ezt a vámpíros túlélőjátékot pörgeti most mindenki

|

Már megjelenése után néhány nappal is meglepően népszerű a V Rising.

Hirdetés

Az elmúlt néhány év trendjeit figyelve izgatottan vártuk, mely játékok fognak idén látszólag a semmiből a népszerűségi listák élétre törni, hiszen bármi okozhat olyan meglepetést, mint anno a PUBG, az Among Us vagy a Fall Guys. 2022-ben ilyen cím a V Rising, amit e cikk megírásának pillanatában is közel százezren játszanak a Steamen, pedig május 17-én jelent meg, és még csak korai hozzáféréssel játszható.

A Stunlock Studios játékában mindenki egy elgyengült vámpírként kezdi, kényelmetlen helyzetből indulva próbálhat meg a következő Drakulává válni.

Hirdetés

Célunk erőnk visszanyerése, kastélyunk visszaépítése és hű társak toborzása, miközben kerülnünk kell a közvetlen napfényt - nappal a tervezgetésé a főszerep, éjszaka pedig indulhat a vadászat. Játszhatunk egyedül, vagy kalandokra indulhatunk barátainkkal együtt is, egy szerveren 50 játékos fér el.

A fejlesztők elmondása szerint három nap alatt már több mint félmillió játékos adott egy esélyt a V Risingnak, de a hétvége folyamán bizonyára rengetegen csatlakoztak. A Twitchen is egyre népszerűbb, ez szintén segíthet rajta. Ha kipróbálnátok, a Steamen találjátok, 19,99 eurót kell érte fizetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)