Hirdetés

Ezt az 50 játékot pörgették a legtöbben a Steam Next Fest keretein belül

|

Érdemes lehet csemegézni a listából, ráadásul a legtöbb demó még mindig elérhető.

Hirdetés

Lezajlott a Steam Next Fest, melynek keretein belül rengeteg játékot próbálhattak ki az erre fogékony felhasználók, amik között számos, eddig még meg nem jelent cím is helyet kapott. Könnyen lehet, hogy több is elkerülte a figyelmeteket ezek közül, azonban a minap a Steam nyilvánosságra hozta annak az 50 játéknak a listáját, amelyeknek a demói a legnagyobb népszerűségnek örvendtek az esemény alatt. Jelen cikkben ezeket gyűjtöttük most össze nektek, ezzel könnyítve a böngészés folyamatát.

Természetesen a Next Fest során főként a kisebb léptékű indie címek kerültek a középpontba, de a szemfüles felhasználók belefuthattak még olyan, nagyobb szabású projektekbe is, mint például a sokak által várt, nemrégiben elhalasztott Robocop: Rouge City, de tiszteletét tette még a 505 Games gondozásában hamarosan megjelenő Ghostrunner 2 is.

Hirdetés

Az indie címeket sem kell azonban alábecsülni, a rengeteg furcsaság mellett számos gyöngyszemet lelhetünk fel közöttük, így érdemes átpörgetni a listát. Sajnos az esemény végeztével több demó is lekerült a játékok oldaláról, azonban a legtöbbre még most sem késő rápróbálni.

De ne is húzzuk tovább az időt, íme a Steam Next Fest 50 legtöbbet pörgetett játéka, kezdve a legnépszerűbbekkel:

Ti kipróbáltátok valamelyiket?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)