Hirdetés

Ezt írjátok fel magatoknak: megvan, hogy mikor érkezik a Grand Theft Auto VI trailer!

|

Volt rá esély, hogy a Rockstar Games a The Game Awards során mutatja be formálisan a GTA 6-ot, ám végül másként döntött.

Hirdetés

Még mindig a Minecraft a legkelendőbb videojáték a világon mintegy 300 millió eladott példánnyal, de már ott lohol a nyomában - még ha nem is szorosan - a Grand Theft Auto Online-nal kiegészített Grand Theft Auto V. A Rockstar Games 2013-ban PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra kiadott, idővel aztán PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, majd PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re is átírt (természetesen feltupírozva) sikerjátékából eddig 190 millió példány talált gazdára.

Kíváncsiak vagyunk, hogy a Grand Theft Auto VI-nak sikerül-e elődje nem mindennapi eredményét felülmúlnia, és ha igen, akkor mennyi időre lesz szüksége hozzá, és közben hány konzolgenerációt fog elfogyasztani.

Hirdetés

Rövidesen egy lépéssel közelebb kerülünk hozzá, hogy felmérhessük az esélyeit, mivel korábbi ígéretéhez híven valóban napokon belül sort kerít a Rockstar a játék leleplezésére. A stúdió közösségi médiás posztjai alapján december 5-én, azaz kedden robban be a Grand Theft Auto VI trailer, méghozzá magyar idő szerint 15 órakor.

Korábban az tűnt a legvalószínűbbnek, hogy a GTA 6 lesz az idei The Game Awards fő attrakciója, de ha jobban belegondolunk, nincs is igazán szüksége Geoff Keighley PR-showjára ahhoz, hogy észrevétesse magát. Sőt, azon se lepődnénk meg, ha végül a trailer nézettsége meghaladná december 8-án hajnalban zajló TGA-ét.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)