Hirdetés

Ezzel a Diablo IV buggal úgy farmolhatod az XP-t és a tárgyakat, ahogy nem szégyelled

|

A Blizzard jó eséllyel javítani fogja a dolgot, de addig is eláruljuk, hogyan működik a dolog.

Hirdetés

A rajt óta a Blizzard több apró tapasszal próbálta kiegyensúlyozni a dungeonöket és az XP grindot, de a játékosok mindig meg fogják találni az optimális helyet a fejlődéshez. Arra csak kevesen gondolnának, hogy jelenleg a legalkalmasabb hely ehhez egy cellar egy glitchnek köszönhetően.

Fontos megjegyezni, hogy ez technikailag visszaélést jelent a Diablo IV játékelemeivel, így szabálytalan cselekedetnek minősül. A Blizzard felfüggesztheti vagy ki is tilthatja a fiókotokat, ha rányúltok a bugra.

Hirdetés

Nem feltétlenül bátorítanánk bárkit arra, hogy játsszon a tűzzel, ettől függetlenül megvizsgálni annak működését még nem bűn. A glitchnek köszönhetően a cellarokban (pár perc alatt kipucolható mini dungeonökben) gyakorlatilag végtelen mennyiségű lootot és XP-t farmolhatunk.

Amennyiben ugyanis egy foglyokkal teli cellarra találunk, akkor hagyhatjuk a szörnyeknek, hogy kivégezzék a szerencsétleneket. Ha ezt követően az időzítő utolsó másodperceiben egyszerre felrobbantjuk az összes ellenfelet, és megjelenik a láda, akkor jó esély van rá, hogy a szörnyek újra és újra felbukkannak majd. Mehet is a végtelen gyilkolás.

A glitch kihasználása túl jövedelmező ahhoz, hogy a Blizzard ezt így hagyja. Valószínűleg ez a hiba nem marad már sokáig a játékban, de addig is, ne lepődjetek meg, ha ehhez hasonló Reddit posztokat láttok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)