Hirdetés

Ezzel a moddal még szebb a Deus Ex

|

A Deus Ex: Revision egy fantasztikus mod, ami után egész máshogy nézünk majd a klasszikus játékra.

Hirdetés

A Deus Ex: Revision egy meglehetősen ambiciózus projekt, amiben egy kis csapat modder teljesen újragondolja az eredeti Deus Ex világát.

Nagyon jól haladnak a dologgal, de sajnos nem fogják tudni tartani a május 12-i megjelenési dátumot. Azaz nem feltétlenül sajnos, mert így hagynak időt sok újításnak, amik egyébként nem férnének bele. A modderek viszont nem a játék dizájnját és fegyvereit abajgatják, hanem a jelenlegi külsőt dolgozzák át új fényeffektekkel, sőt, még egy teljesen új zenét is csinálnak hozzá.

Ebben a videóban a Deus Ex: Revision készítője, Björn Ehrby beszél a projektről és a tervekről.


Engineering Revision - Mod DB

Ha pedig már úgyis a Deus Exnél tartunk, akkor itt van egy másik videó, amiben a Quixel nevű fejlesztői eszközöket készítő cég egyik dolgozója, Wiktor Öhman létrehozott egy Human Revolution ihlette irodát. 

Azt az aranyszabályt ismeritek, hogy ha egyszer valaki megemlíti a Deus Exet, akkor valaki azonnal újratelepíti és végigjátssza?

Próbáljuk ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)