Hirdetés

Ezzel a motorral készülhet az EA új Vasember-játéka

|

Több érdekes részlet látott napvilágot egy nemrégiben közzétett álláshirdetés mentén.

Hirdetés

Mint azt már tavaly szeptember óta tudjuk, a Motive Studio kezei alatt készül az EA által szállított Vasember-játék, amelynek vezető írója nemrégiben jelentette be kilétét egy Twitter-poszt formájában. A hír többeknek is aggodalomra adott okot, azonban sokan kifejezetten izgatottak lettek a piros páncélos hős kalandjaival kapcsolatban. Most pedig nagyon úgy néz ki, hogy még több izgalmas információ derült ki a játékról egy, az EA által közzétett álláshirdetésből.

Az EA weboldalán fellelhető hirdetésben ugyanis az olvasható, hogy egy olyan szoftverfejlesztőt keres a csapat a készülő játékához, akinek nem idegen az Unreal Engine 5 rendszere, azon belül is főként a különböző hangkomponensek és hanggrafikonok kezelése. Ezek alapján arra következtethetünk, hogy az új Vasember-játék nem a már megszokott és a stúdió által annyiszor használt Frostbite motorban készül majd.

Hirdetés

Mint azt több lap is megerősítette, már a játék tesztelési folyamatai is elkezdődtek, melynek során az EA szeretne visszajelzést kapni arról, hogy mit is várnak pontosan a játékosok a kalandtól. Ez mindenképpen bizakodásra adhat okot, ugyanis a komolyabb fejlesztés hivatalosan 2023 februárjában kezdődött meg, viszont így egész biztosan egy kezdetleges buildről lehet csak szó egyelőre.

Az álláshirdetésből egyébként még olyan dolgok is kiderültek, minthogy a Vasember-játék egy olyan egyedi sztorival rendelkezik majd, amely nagyban épít a hős korábbi történeteire, viszont azt még nem tudni, hogy majd miként kapcsolódik azokhoz. Ezek mellett szinte már az is biztos, hogy egy egyjátékos TPS címről beszélhetünk, amely nagy hangsúlyt fektet majd az akcióra is. Kitérnek még a hirdetésben továbbá arra is, hogy az elsődleges céljuk hogy egy olyan kalandot alkossanak meg, amelyben a játékosok tényleg megtapasztalhatják majd, hogy milyen érzés Vasember bőrébe bújva játszani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Természetesen mint azt már említettük, a játék a fejlesztés korai szakaszaiban van még, így kár lenne mélyebb következtetéseket levonni, de a hirdetésből kikerült infók bizakodásra adhatnak okot az EA legújabb single-player kalandja kapcsán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)